Wolff má sen: Verstappen musí prísť do Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

To nepsal ten na správný straně, musel si počkat na toho správného :smile:

1 Like

moze to by cele iba spekulacia, ale niekto si dal pracu aspon s tym aby to cele davalo zmysel.
Ja este pridam moju spekulaciu, ze co Newey.

Zaujem z Mercedesu nie je asi az taky horuci. Ono pilot je jedna vec, ten zapadne relativne rychlo, ale zmeny v inzinierskom time, specialne ak ide o pozicie kalibru Newey / Alison nemusia byt tak hladke. Takisto korporatne rozhodovanie o vedlajsich projektoch, superautach a pod mozu byt zavisle, ze co spravna rada v Stuttgarte (aj ked tam by Wolff mohol mat silne slovo)

Z toho pohladu dava vacsi zmysel Aston Martin. Sukromna stajna, majitel fanatik do aut s hlbokymi vackami. K tomu doverne znama Honda. Trochu neistoty vnasaju zvesti o predaji Aramcu, ale oni by Neweyho zaplatili kralovsky a zrejme by dostal vsetko po com tuzi.
Pre fanusikov rodaka za asturie mam ale zle spravy, tento scenar asi nerata s Alonsom.

Newey ale moze aj ostat. Ak sa vsetko vyvija smerom, ze Redbull Motorsport bude vlastna entita s Hornerom na cele, nebol by som prekvapeny keby zacali poskulovat aj po Lemans ci inych seriach, takisto asi budu robit vlasnu seriu super/hyper sportiakov. Newey sa este zabavi a ani stahovat sa nemusi.

4 Likes

Už jsem chtěl napsat že to příště hodím jen do soukromé zprávy, tak jsem rád že to tu někdo zavnímal a neoznačil jen za kravinu.

Jinak ano, já tu psal že pohyb Adriana mám za velký otazník a klaním se k tomu že by se přesouval z RedBullu nerad. Je ovšem otázkou jak on to má, neb veřejně i spekulativně příliš zpráv zrovna k němu není.

1 Like

Honzíku, já nevím kdo se tu postavil za Boba když měl svůj klasický výlev na Bretnixův zcela rozumný a střízlivý příspěvek po závodě. Nápověda, byli to členové tvého okruhu přátel. A Boba se zastáváš vlastně i ty dneska :smile:

5 Likes

Jinak právě to Aramco, tam podle mě hraje větší roli než Stroll. Jde o to zda to koupí nebo ne, takže teoreticky jsou možné varianty s Maxem jak u Strolla tak jen Aramca. Když to koupí Aramco celé Stroll se bude poroučet.

Okej sázka, pokud Max přestoupí na 2025 do Astonu, tak totálně překopu komunikaci s tebou. Budu tě oslovovat pouze jako pane Velký vezíre, budu ti vykat, 0% odmlouvání, 0% neúcty, 100% obdivu.

Ale nemyslím si, že prohraju :stuck_out_tongue:

3 Likes

Já tomu dávám tak 20%. Ale i kdyby 5%, pokud to není 0,01% tak se jednoznačně ohrazuji na level pomocné školy, o dalšího full rýpače nestojím takže když budu muset v diskuzi s tebou přejít na tento level bude to škoda.

Davídku, nedráždi tu @Hedgehog s pomocnou školou. Já se Boba zastavam asi, jako se zastavam trbe. Fskt máš ty i ježek problém pochopit na co poukazuju?

1 Like

20% na přestup Max do Astonu? Tak na to tady chybí vhodnej smajlík, to je ještě víc než jsem si původně myslel :smile: Jsem si právě říkal, že tomu dáváš těch 5% s tím, že tomu nechceš dát tu nulu a proto se tak bráníš.

Tak to pak sorry, totálně se míjíme :slightly_smiling_face:

Já když si vezmu Mercedes a Aston, tak nemám s Astonem pro budoucnost v tomto porovnání prakticky žádný výrazný problém :man_shrugging: Honda a vlastní větrný tunel to šoupe do zcela stejného spektra, ne-li ještě zajímavějšího. No a s Adrianem, neváhám.

Jak říkám, jestli se tak stane, tak dostaneš velkou veřejnou omluvu.

Do té doby tomu nevěřím ani trošku.

Pak už to bude k hounu, pak ti to o hlavu omlátím sám a stejně to nikoho nebude zajímat.

Ty, že by ses někdy omluvil jo? :joy:

Dřív jsme s Michalem provozovali systém gentlemanských sázek. Nesázeli jsme se o peníze ani o jiné věci. Sázeli jsme se o dobrý pocit a o to, že ten co prohrál, musel napsat že ten druhý měl pravdu. A fungovalo to dobře. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Zase hrajete na city, nesnáším vás. :stuck_out_tongue:
Dobře, omlouvám se ti za použití nevhodných slov. Diskuze se má vyhrávat silou argumentů a né vyostřením invektiv.

To nic nemění na faktu, že to pořád považuju za postoj mimo realitu :sweat_smile:

3 Likes

Omluvu přijímám. Na to co považuješ za reálné či nikoliv máš právo, je to tvá kůže na trhu :sunglasses:

2 Likes

… nerozumím řeči tvého kmene :thinking:

Časopis Level, neznáš? :stuck_out_tongue:
https://level.cz/

1 Like

Aha, tak to neznám.

Omlouva přijata :slight_smile: tak je spoustu zválštních rozhodnutí F1 a dějou se