To nepsal ten na správný straně, musel si počkat na toho správného
moze to by cele iba spekulacia, ale niekto si dal pracu aspon s tym aby to cele davalo zmysel.
Ja este pridam moju spekulaciu, ze co Newey.
Zaujem z Mercedesu nie je asi az taky horuci. Ono pilot je jedna vec, ten zapadne relativne rychlo, ale zmeny v inzinierskom time, specialne ak ide o pozicie kalibru Newey / Alison nemusia byt tak hladke. Takisto korporatne rozhodovanie o vedlajsich projektoch, superautach a pod mozu byt zavisle, ze co spravna rada v Stuttgarte (aj ked tam by Wolff mohol mat silne slovo)
Z toho pohladu dava vacsi zmysel Aston Martin. Sukromna stajna, majitel fanatik do aut s hlbokymi vackami. K tomu doverne znama Honda. Trochu neistoty vnasaju zvesti o predaji Aramcu, ale oni by Neweyho zaplatili kralovsky a zrejme by dostal vsetko po com tuzi.
Pre fanusikov rodaka za asturie mam ale zle spravy, tento scenar asi nerata s Alonsom.
Newey ale moze aj ostat. Ak sa vsetko vyvija smerom, ze Redbull Motorsport bude vlastna entita s Hornerom na cele, nebol by som prekvapeny keby zacali poskulovat aj po Lemans ci inych seriach, takisto asi budu robit vlasnu seriu super/hyper sportiakov. Newey sa este zabavi a ani stahovat sa nemusi.
Už jsem chtěl napsat že to příště hodím jen do soukromé zprávy, tak jsem rád že to tu někdo zavnímal a neoznačil jen za kravinu.
Jinak ano, já tu psal že pohyb Adriana mám za velký otazník a klaním se k tomu že by se přesouval z RedBullu nerad. Je ovšem otázkou jak on to má, neb veřejně i spekulativně příliš zpráv zrovna k němu není.
Honzíku, já nevím kdo se tu postavil za Boba když měl svůj klasický výlev na Bretnixův zcela rozumný a střízlivý příspěvek po závodě. Nápověda, byli to členové tvého okruhu přátel. A Boba se zastáváš vlastně i ty dneska
Jinak právě to Aramco, tam podle mě hraje větší roli než Stroll. Jde o to zda to koupí nebo ne, takže teoreticky jsou možné varianty s Maxem jak u Strolla tak jen Aramca. Když to koupí Aramco celé Stroll se bude poroučet.
Okej sázka, pokud Max přestoupí na 2025 do Astonu, tak totálně překopu komunikaci s tebou. Budu tě oslovovat pouze jako pane Velký vezíre, budu ti vykat, 0% odmlouvání, 0% neúcty, 100% obdivu.
Ale nemyslím si, že prohraju
Já tomu dávám tak 20%. Ale i kdyby 5%, pokud to není 0,01% tak se jednoznačně ohrazuji na level pomocné školy, o dalšího full rýpače nestojím takže když budu muset v diskuzi s tebou přejít na tento level bude to škoda.
Davídku, nedráždi tu @Hedgehog s pomocnou školou. Já se Boba zastavam asi, jako se zastavam trbe. Fskt máš ty i ježek problém pochopit na co poukazuju?
20% na přestup Max do Astonu? Tak na to tady chybí vhodnej smajlík, to je ještě víc než jsem si původně myslel Jsem si právě říkal, že tomu dáváš těch 5% s tím, že tomu nechceš dát tu nulu a proto se tak bráníš.
Tak to pak sorry, totálně se míjíme
Já když si vezmu Mercedes a Aston, tak nemám s Astonem pro budoucnost v tomto porovnání prakticky žádný výrazný problém Honda a vlastní větrný tunel to šoupe do zcela stejného spektra, ne-li ještě zajímavějšího. No a s Adrianem, neváhám.
Jak říkám, jestli se tak stane, tak dostaneš velkou veřejnou omluvu.
Do té doby tomu nevěřím ani trošku.
Pak už to bude k hounu, pak ti to o hlavu omlátím sám a stejně to nikoho nebude zajímat.
Ty, že by ses někdy omluvil jo?
Dřív jsme s Michalem provozovali systém gentlemanských sázek. Nesázeli jsme se o peníze ani o jiné věci. Sázeli jsme se o dobrý pocit a o to, že ten co prohrál, musel napsat že ten druhý měl pravdu. A fungovalo to dobře.
Zase hrajete na city, nesnáším vás.
Dobře, omlouvám se ti za použití nevhodných slov. Diskuze se má vyhrávat silou argumentů a né vyostřením invektiv.
To nic nemění na faktu, že to pořád považuju za postoj mimo realitu
Omluvu přijímám. Na to co považuješ za reálné či nikoliv máš právo, je to tvá kůže na trhu
… nerozumím řeči tvého kmene
Aha, tak to neznám.
Omlouva přijata tak je spoustu zválštních rozhodnutí F1 a dějou se