Wolff má sen: Verstappen musí prísť do Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen nemá na co čekat… protože začnou prosakovat informace o jednotkách a když se veřejně zjistí, že jsou třeba -2s, tak pak Verstappenovi nebudou nabízet 100m+.
V podstatě ho nebudou nepotřebovat. Na to bude stačit klidně Russell s Antonellim za 1/3.

Toto prostě nepochopil, jakou akci při pohledu na Powertrains trio Horner, Verstappen, Marko rozehrálo. Hra o trůny na novém levelu.

Divadlo s asistentkou za jedna s hvězdičkou.

1 Like

Kdybych si měl vsadit na nového šéfa v Mercedesu, tak vsadím prachy na Vowlese.

Ne ne ne, do Mercedesu se stěhuje komplet Red Bull. Říká se tomu nepřátelské převzetí.

Tvl, tady se RedBull opravdu pohřbívá :grin:

1 Like

Mercedes je novy Redbull

1 Like

Až se o tom budeš chtít bavit normálně, tak dej vědět.

1 Like

Já se přiznám, že bych v Merglu nejraděli viděl Antonelliho, ale moc v to nevěřím.

Vždyť budeme fandit stejnému týmu, Puffe. A ty tu něco o objímání s Honzou.

Horner je možná proutník a vůl, ale blbec to nebude :smile:

1 Like

Jak jsem řekl… dej pak vědět. :slight_smile:

1 Like

Ten tam přijde, ale ne teď. Jako jestli tam půjde Max, tak Russell do 2 let vyklidí pozici pro Antonelliho.

1 Like

Ještě bych vyhodil toho Russella… Max a Seb a jsem happy.

Až to bude, dám vědět. Zatím Max nikam nejde, jak jsem napsal výše, jsou to Totovy vlhké sny.

Vsetko zavisi od motoru Red Bullu v roku 2026, ak to bude srot, Verstappen pravdepodobne odide do Mercedesu. Postavit vlastny motor sa uz od zaciatku javi ako velmi ambiciozny projekt zo strany Red Bullu, kde je realne, ze to skonci prepadakom. V opacnom pripade samozrejme nikam odchadzat nebude.

2 Likes

Vettel dava asi taky zmysel ako Ricciardo.

4 Likes

Takze Hamilton odisiel od Mercedesu aj preto, lebo maju uz 3.rok mizerne auto.
A sef Mercedesu chce aby si do toho mizerneho auta sadol Maxo, ktory sedel, sedi a bude sediet v dominantom RB.
Klobuk dolu logike Mercedesu …
Casy ked jazdec dobrovolne odisiel z teamu s ktorym prave ziskal titul su uz davno za nami (Schumacher 95, Alonso 05, Button 09, Rosberg 16 …)

1 Like

Škádlím Puffa, nekaz mi to.

2 Likes

puffak je odolny, ale myslim, ze sa niekto urcite chyti :grin:

2 Likes

Rozhodně.

Ještě bych z toho měl udělat film…

2 Likes

Věřím, že ano.
V úpadek RB bych moc nevěřil. Jestli mu nevýjdou vlastní motory, tak prodlouží smlouvu s Hondou a vše bude OK.
Případnou ztrátu Emila by taky nějak přežili.
Rozhodující je aby zůstal Adrian.

1 Like