Wolff: Lewisovi nebudem vyčítať, ak o rok alebo o dva odíde | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton bol jedno jediné kolo vzdialený od toho, aby sa stal osemnásobným majstrom sveta Formuly 1. Od kontroverznej VC Abú Zabí 2021 sa však tomuto vytúženému míľniku akoby neustále vzďaľoval. Môže za to najmä nekonkurencieschopný monopost Mercedesu, ktorý možno už čoskoro Hamiltona prinúti skúsiť to inou cestou. Toto Wolff hovorí, že jeho prípadný prestup do inej stane bude plne chápať.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/91313/wolff-lewisovi-nebudem-vycitat-ak-o-rok-alebo-o-dva-odide

Alebo šetrí Mercedesu peniaze. Nefixuje sa na to, že Lewisa musia za každú cenu udržať - a verejne to komunikuje.

To je pravda. Ked maju auto v ktorom nedokaze HAM vyhrat mozu zobrat niekoho, kto rovnako nebude vyhravat za 20% penazi co berie HAM

Nema nahodou nekdo fotku Hamiltona v cervenem?

5 Likes

Priznacne, nasit reklamy a jedeme daal…

1 Like

Divný, náhlé rozloučení s Angelou a teď tyhle řeči :thinking:

Jestli ho Rusell zase vypráská jako minulej rok, tak věřím že Lui odejde. A já doufám, že ano, o 1 aktivistu míň :laughing: :laughing:

A co by mu mal zazlievat ?
Sak sa drzal dominantneho auta zo vsetkych sil a ked mu ho nedaju, tak sa bude chciet dostat k inemu dominantnemu autu.
Tak to urobil aj Ayrton, otocil sa McLarenu chrbtom ked mu nedali co chcel.

Aj Verstapen má v zmluve klauzuli ak nemá dostatočne konkurencieschopne auto može odísť. !!! Tak čo tu akože riešite.? Je to bežná situácia.

Však to je v pořádku jen nevím kam by chtěl jít. Ve Ferrari by ho Leclerc vypráskal a o RB proti Maxovi ani nemá smysl mluvit, ten by z něj udělal školačku :laughing: :laughing:

Aby hamilton neskoncil po pripadnom odchode alonsa v astone… :wink:

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: však ho nedokázal porazit ani když měl silnější auto. Koukni kolik chyb udělat tvůj “bůh” v roce 21 a kolik Max, a to nemluvím o tom že ho 2x zachránila červená vlajka a jednou oba redbully sejmula Bottaska, ale svědkové Hamiltonovi stejně uvidí jen poslední závod.

1 Like

No a minuly rok ho porazil Russell, takze Lewisa uz by asi ani nik okrem Mercedesu nepodpisal.

Uz prestan pit, skodi Ti to.
Mas potom nespravny usudok a tvrdis nezmysly a bludy.

image

1 Like

auta z uhlika su lahke a maju mensiu spotrebu.

1 Like

A to chcel ucinkovat v topgune, kde ak sa nemylim sa nalietalo 870 letovych hodin(ak spravne pamätám cislo) kvoli mozno hodine zaberov do filmu maverick :ok_hand:.