Wolff je presvedčený, že Verstappen nemal nič spoločné s „úbohým a trápnym“ protestom | Magazín F1 - F1online.sk

Rivalita Red Bullu a Mercedesu je stále živá a veľmi pikantná. Záujem druhého menovaného o Maxa Verstappena pritom dáva celej veci dodatočné korenie a je veľmi zaujímavé sledovať Tota Wolffa, ako balansuje na lane medzi nenávisťou voči Red Bullu a túžbou získať holandského pretekára do svojich služieb. Výsledkom je, že Rakúšan musí zo svojej kritiky na adresu konkurenta vyňať Maxa Verstappena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204658/wolff-je-presvedceny-ze-verstappen-nemal-nic-spolocne-s-ubohym-a-trapnym-protestom

@matus.pavlik ty by si mal ist robit do noveho casu, tam sa hodi takyto bulvarny styl pisania :slight_smile:

1 Like

Toto je s prepacenim najhlupsi titulok aký tu bol za dlhú dobu.

Jedine čo povedal bolo,že žiaden pretekár by toto po pretekoch neriešil. Nepatrilo to priamo Maxovi.

Ale máme ďalší klickbite pre exempláre ako Jos.

Že povedia pozrite sa vo vysielačke je normalne. Tak ako následne neprotestoval Russell, tak ani Max.

Len RB zase robí to, čo vždy keď nevyhráva

Mercedes a Redbull maju najtoxickejsich fans

1 Like

A clovek by rekl, kdyz jim ted rybnik vypaluje MCL, ze daji pokoj. Ale oni ne…. Ono je to snad i bavi😎. A ted nevim jestli to, ze Rus i Max zalovali do vysilacek nebo to, ze to RB dal ofiko a nebo, ze to Mer musi takto komentovat…

Komedianti. Vsichni.

3 Likes

A naco to asi Verstappen hlasil podla teba? Zo srandy? Asi ocakaval, ze s tou informaciou nejako v teame nalozia, nie? To iste Russell, naco asi hlasil ze ho Verstappen predbehol (co umyselne vyvolal svojim brzdenim)? Chcel aby mu Wolff poslal bonbonieru? :rofl: Boze

A patrilo to priamo Verstappenovi, ja viem ze ty musis zatvarat oci pred tym, ze Wolff lezie Verstappenovi do zadku a ocividne teda este zivi nadej, ze ho podpise, ale ked v jednej vete povie, ze Verstappen s tym podla neho nic nema, myslim si ze hovori dost jasne

4 Likes

Hm ​

Hm, takze po novom sa podla Wolffa prehrava a vyhrava na trati :upside_down_face: To su mi novinky. Jeho team teda nikdy nepodaval ziadne protesty, len zavodili :rofl: Ani “neprehrali mimo trate”, ked im diskvalifikovali auto lebo bolo pod vahou :grin:

Esteze ten Horner a Red Bull byvaju u Wolffa a Browna v hlave zadarmo, bo keby za to museli platit tak taaak prej*bu rozpoctovy strop ze by ich zabanovali z F1 na 10 rokov

3 Likes

Keby len v tychto hlavach.:grinning: Aj v hlave G-boya sa Max poriadne zabyval,ked ten miesto sledovania casovej delty a 10 dlzok monopostu sledoval v spatakoch Maxa. Potom sa zachoval velmi nestandardne,ba az podlo,ale aspon kazdy vidi,ze vobec nie je ferovy a cisty jazdec, ako sa vzdy snazil prezentovat.

3 Likes

Ta maska sa rozpadla uz davno. Russell je jednoducho spinavy hrac, klamar a pozer.

Robi taketo hajzlovinky, klamal o tom ako Verstappen kedysi nadaval komisarom, tvari sa ako anjelik, veduci GPDA, najspravodlivejsi na svete a potom v Monaku namiesto toho, aby sportovo vratil poziciu po skrateni si sikany povie, ze to sa mu neoplati :rofl: za mna vedome porusovanie pravidiel ku ktoremu sa priznal, takze je to este horsie ako wannabe umyselne narazenie Verstappena do Russella. Ale ziadne trestne body neprisli, nic

4 Likes

Spinavy hrac, klamar,pozer…noa??? Co maju byt jazdci f1 ciste duse so srdieckom na dlani???:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: och jooooooj

Clickbait pre exemplare ako som ja, ale reagujes ty. Tak pre koho je to clickbait? :clown_face:

PS: Nereagoval by som, keby ma nespominas.

A prečo to Russell hlásil ? A Max tiež nedostal trest !

Lebo je potkan a opäť chcel úmyselne a neoprávnene vybaviť trest pre Verstappena ako minulý rok, kedy mu na to úbohí komisári skočili.

jazdci to uz hlasia automaticky

1. je to forma vyplakavania(co je sice zvlastne pri uz dospelych chlapoch, ale oni nemali normalne detstvo, tak im to odpustme)
  2. myslia si, ze ked na to neupozornia tak sa tym komisari nebudu zaoberat, lebo ved kde nieje zalobca nieje ani sudca
  3. je to preventivna akcia aby si uz robili alibi v pripade, ze by z toho incidentu chceli obvinit ich samych

a inak je trochu rozdiel ak nieco hovori jazdec ktory ma na to velmi obmedzeny pohlad a ine ak v tom pokracuje tim aj potom ako si mohol zistit vsetky dostupne udaje a aj vziat do uvahy kontext a hlavne mal na to daleko viac casu

aj pri inych sportoch sa sportovci dozaduju zapiskania faulu, lebo z ich pohladu to bol faul, ale len vo vynimocnych pripadoch nasledne tim poda po zapase staznost proti rozhodcovi, ze nezapisal ocividny faul

tim uz nemal davat oficialny protest lebo ak by dostal trest russell za nedodrzanie 10 dlzok tak kludne sa potom mohlo stat, ze by si komisari riadne precitali pravidla a naparili aj maxovi trest za predbehnutie russella a nepomohlo by mu ani stazovanie, ze russell zabrzdil udajne neocakavane, lebo nikto mu nekazal jazdit na urovni russella a nemat cas reagovat na jeho zahrievanie gum/brzd
a vlastne velka skoda, ze to tak neurobili a nenaparili obom po 5s :slight_smile:

Ale mal. Ja verím tomu, że mal.