Majú 4 tituly v rade …Vďaka pravidlám ktoré trafili presne ako predtým 7 rokov Mercedes.
A ono šéf sa ukazuje keď prídu problémy nie keď sa vyhráva.
Okrem toho a citujem ako by povedal klasik “If you have a problem, change your fucking car”
Kde je teraz ? To už neplatí ?
A otázka je …je Mercedes ozaj 3 najrýchlejšie auto alebo to z neho robia piloti ?
Vo veľa víkendoch bol 2 najrýchlejší RB. Tam to jednoznačne nie je. A medzi GR a MV je 6! bodov teda jazdecký rozdiel až tak veľký nebude.
Len je až úsmevné ako u Maxa to robí sila osobnosti v akože shitnom aute ( strašná blbosť to nie je pravda, RB má stále dobre auto) a Mercedesy sa len vezu a zbierajú pódia nie a PP ? To je váš meter presne…lenže tak to nie je. Tak ako jednoznačne nie je Mercedes 2 najrýchlejší, Russell z neho robí 2 najrýchlejší tím dosť pravidelne. Čo ak je to tak ? Nehodí sa do narativu ? Ozaj Max nie je jediný, čo to dokáže …ako vidíš.
A vidíš ja si napríklad presne myslím,že Christian je posadnutý Totom oveľa viac
Toto ho pokiaľ spolu nebojujú osobne nekomentuje, Horner to robí. Navyše Hornerove part time hobby je nazývať každeho prick akonáhle s nimi začne súperiť. Takže z môjho pohľadu je oveľa viac zaslepený nenávisťou.
Toto robí svoju robotu a dobre, Horner o Tom vkuse tliacha, ma silné reci, ale keď ma sám robiť čo iným radil tak akosi len vyplakava…žiada tresty za neexistujuce prehrešky a technické zmeny.