Wolff: Je mi jedno, či budeme mať rovnaké auto ako Red Bull, hlavne nech je rýchle | Magazín F1 - F1online.sk

Doposiaľ to bol práve Mercedes, kto prichádzal s inováciami, pre ktoré bol pod drobnohľadom súperov. Doba sa však mení. Tím z Brackley už zďaleka nedominuje štartovému poľu ako v nedávnej minulosti a opraty nad Formulou 1 prevzal Red Bull. Práve rakúsky celok tak pochopiteľne prináša tie najchytrejšie riešenia. Toto Wolff sa  prednedávnom vyslovil, že za istých okolností sa kopírovaniu súperov nebráni, no zatiaľ na to „strieborné šípy“ vraj nie sú odkázané. Po začiatku novej sezóny sa však zdá, že opak je pravdou. „Meďáku“ patrí v tímovej súťaži až tretia priečka, s čím nemecký gigant isto nemôže byť spokojný – a ani nie je, a to dokonca až do takej miery, že sa podľa slov svojho šéfa možno inšpiruje od najbližších konkurentov.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92182/wolff-je-mi-jedno-ci-budeme-mat-rovnake-auto-ako-red-bull-hlavne-nech-je-rychle

Koncept asi neni nejlepsi, ale zase takova bida to neni. Toto prehani, Georgovi to jde dobre a Sir Larbalestier je zatim pred nim, takze taky to neni uplne propadak. Porad sou v konstrukterech druzi. Minulyn rok treti. Sezona je dlouha. Jsou, zda se po minulem rocniku, nejsplehlivejsi na rostu. To se taky pocita. Neco zmenili a jeste bych si pockal co vypadne z FIA. Jeste tak tri zavody a neco se zmeni. To cejtim v kostech.

1 Like

Mercedes voli spravny pristup, ego stranou…

Davam tomu 2 roky.
Cely rost bude mat totozny koncept ako Red Bull.
Dovtedy bude mat Max 5 titulov a bude mu to srdecne jedno :slight_smile:

VER letos titul neziska, to mu jedno nebude…

Pockat, pockat. Bavime sa tu stale o time, o ktorom chyruju povesti o tom, ako nekopiruje svojich superov?

1 Like

Presne tak, ale Wolf uz toho tolko natáral ze ak skopiruju RedBull nebudem sa nicomu cudovat. Vitazny team sa rozpadol, ale on to takto naplno nemôze povedat.

1 Like

A kto ho ziska? :joy: