Flavio ukazuje jak se zachranuje potápějící se tým s podprůměrnými piloty. Dělá co může.
Renault by byl mnohem výš, kdyby nebylo Flavia.
No a teď tu máš potápějící lháře, co obhajují podvody 
Já napsal k tomu když je potrestali, čekal jsem co přijde dál, ale pak už jsem k nim tohle nepsal, takže si vezmi prášek.
Tak Ferda ví že Gasly potřebuje koně navíc za cenu čehokoliv i podvodů.
Heeej… To je moje myšlenka.
Gasly dokázal podávat dobré výkony i se slabým Renaultem Flaviovi navzdory.
Tvoje myšlenka je, že 3 sezony jsou 4 roky …
Tak jen sem ti chtěl napsat že všichni jsou dle tebe podvodníci a že to tady píšeš furt.
A to je to bulení, ne názor… názorove bulení. 
Však my víme, že bulíš skrze názory jiných
Puffe nazdár, chyběl jsi nám, víš že jsi náš nejlepší kámoš 
Pěkně řečeno od Tota. Je to zkušený harcovník. Ten ví o čem mluví.
“Nevideli sme Maxa zabrať v Red Bulle. Nevideli sme ani, čo dokážu McLaren a Ferrari.
Všichni? To si zase vymýšlíš. Jen Ferrari s motorem, Mercedes s olejíčkem, RedBull s fingovaným nastavením světlé výšky, McLaren s daty Ferrari, Renault s Fláviem a crashgate, Mercedes s kompresním poměrem a táááák. Nepolevíme 

Nebul
jem si poslužte , sledovat, jak se profňukáváte k titulu po tolika létech je zábava.
a hlavně ještě bude 
Bulení, bulenie, krásně zní, krásně znie… 
Vše co jsem napsal za ty podvody, to skončilo, tenhle kompresní poměr taky skončí. U tebe bulení, u mě neschopnost hrát fairplay. A nebul 

Neřekl bych to lépe. Dobře @helmutko . Tohle by si měl každý zapamatovat. Pokud se musí změnit pravidlo, byť jen v jednom slově, znamená to, že před tou změnou bylo pravidlo jiné, než po změně.
Hezký večer všem. 
Čestná Honda, děkujeme
Pro Grahama bonzák co bulí, má to těžký no 
Největší bulíci jste vy hoši, to vám za ty léta bulení tady nejde sebrat, v tom jste první navždy.