Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

Flavio ukazuje jak se zachranuje potápějící se tým s podprůměrnými piloty. Dělá co může.

2 Likes

Renault by byl mnohem výš, kdyby nebylo Flavia.

No a teď tu máš potápějící lháře, co obhajují podvody :smiley:

2 Likes

Já napsal k tomu když je potrestali, čekal jsem co přijde dál, ale pak už jsem k nim tohle nepsal, takže si vezmi prášek.

2 Likes

Tak Ferda ví že Gasly potřebuje koně navíc za cenu čehokoliv i podvodů.

2 Likes

Heeej… To je moje myšlenka.

Gasly dokázal podávat dobré výkony i se slabým Renaultem Flaviovi navzdory.

Tvoje myšlenka je, že 3 sezony jsou 4 roky …

1 Like

Tak jen sem ti chtěl napsat že všichni jsou dle tebe podvodníci a že to tady píšeš furt.

A to je to bulení, ne názor… názorove bulení. :star_struck:

Však my víme, že bulíš skrze názory jiných

1 Like

Puffe nazdár, chyběl jsi nám, víš že jsi náš nejlepší kámoš :heart_hands:

2 Likes

Pěkně řečeno od Tota. Je to zkušený harcovník. Ten ví o čem mluví.

“Nevideli sme Maxa zabrať v Red Bulle. Nevideli sme ani, čo dokážu McLaren a Ferrari.

Všichni? To si zase vymýšlíš. Jen Ferrari s motorem, Mercedes s olejíčkem, RedBull s fingovaným nastavením světlé výšky, McLaren s daty Ferrari, Renault s Fláviem a crashgate, Mercedes s kompresním poměrem a táááák. Nepolevíme :heart_eyes:

2 Likes

obrazek
Nebul

1 Like

jem si poslužte , sledovat, jak se profňukáváte k titulu po tolika létech je zábava. :joy: a hlavně ještě bude :crazy_face:

Bulení, bulenie, krásně zní, krásně znie… :joy:

Vše co jsem napsal za ty podvody, to skončilo, tenhle kompresní poměr taky skončí. U tebe bulení, u mě neschopnost hrát fairplay. A nebul :sunglasses:

1 Like

obrazek

1 Like

Neřekl bych to lépe. Dobře @helmutko . Tohle by si měl každý zapamatovat. Pokud se musí změnit pravidlo, byť jen v jednom slově, znamená to, že před tou změnou bylo pravidlo jiné, než po změně.

Hezký večer všem. :wink:

Čestná Honda, děkujeme :slightly_smiling_face: Pro Grahama bonzák co bulí, má to těžký no :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Největší bulíci jste vy hoši, to vám za ty léta bulení tady nejde sebrat, v tom jste první navždy. :grin: