S motorem Mercedesu to dopadne dobře. To je jisté…pořád bude konkurenceschopný, i když to dříve či nejpozději přiští rok změní… Budete si muset na bulení najít něco dalšího. Já vám věřím, určitě se něco najde, máte v tom zde bujarou historii, neřešit sebe ale druhé, fňukny.
Bude zábava.
Na Grahamovi bylo vidět nějakou dobu že to bere osobně, všechno věděl, byl king když to vypadalo že je FIA na jejich straně, nedokázal to vidět jen ve věcné rovině fair play, co se dá dělat. Teď kopou do Astonu a Hondy, jak děti na pískovišti 
To tu lžeš, já to tvrdil dle termínů, že to nepůde změnit , … Mercedes to měl odsouhlasené, takže logika věci. Změnit lze vše, ale ne hned… a zatím to trvá. Skáčeš a zatím jsi nepřeskočil.
Vaše dětska ubulenost a naivita…
už nefňukej Situsi!
Grahame už jsem ti psal, nech to být, FIA konečně situaci napravuje, jsem spokojen, pozdě ale přece. Asi se ti to nelíbí po tom co jsi vše napsal, ale život jde dál. Dívej se na Aston.
A jestli budeš stále psát jen o bulení, tak jsi už fakt hovado co neunesl vývoj situace 
Puff už objednává nejrychlejší SUV současnosti.
Lets gooo
Tak tvoje zdejší bulení a fňukaní sledovat už fakt nebudu.

To ne no, když nic jiného přes tvé ubulené oči nejsi schopen vidět
Chudáčku 
Všichni si tam nově oholej vlasy? 
Stroll si nechá haro dokud neporazí Alonsa v Q, takže na konci sezony z něj bude Krakonoš.
Takže to bylo velý předtočený, ok.
Dáááál…
Nebo ne? 
To je teď, předvložka, pak se to rozjede live. Doufám.
100%, to mi stačí

To byla otázka od Bretnixe, jestli je Alonso pořád na 100%. 
Tak už to ví.
Veľa bude závisieť od monopostov.
To, že Max je konzistentný ako hodiny a dokáže často vykúzliť výkony, v ktoré nikto ani nedúfa, vieme. Ale ani on nespraví zázrak, ak budú výrazne strácať na Mercedes alebo Ferrari. Russell s Leclercom sú top piloti a s najlepším autom si to postrážia oveľa lepšie ako Norris minulý rok.
A čo sa týka Alonsa, tak tam to je veľká otázka ako na tom ich monopost bude. No aj keby mali vyrovnaný monopost s Mercedesom alebo Ferrari, tak Fernando už podľa mňa na Russella s Leclercom nemá (hoci stále má svoje miesto v F1 a jeho výkony sú vo všeobecnosti dobré).

upřímně na youtube to bude lepší.
natahuju to ako sopel na rukave. vsetci vedia, ze to bude zelene.
Proto ses na to koukal jak přikovanej k sedačce.
to uz skoncilo?