Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

To co tam teď cpe jsme tu razili od samého začátku, to by jsi uznat měl. Jinak, věř tomu že pokud to Mercedes nestíhá předělat do legality, nechaj ho s tím dočasně jezdit jen s nějakým handicapem, počítám s tím chudobným palivem. Jinak to podle mě nepůjde.

A uvědom si že Mercedes se s tímhle soudit určitě nikdy nebude, protože ta filosofie obechcat to, jak je žel v F1 zvykem, tím by se veřejně nemohl nikdy bránit, to by na sebe jen házel špinavé prádlo, což nechtěj. Nikdy by to veřejnosti nevysvětlili.

1 Like

Mercedes ma zrejme poriadny naskok takze je FIA su po tlakom z kazdej strany. BTW nic ine tam nepovedal, len to ze to chcu vyriesit. Jediny sposob ako to vyriest pred zaciatkom sezony je, ze sa nejako dohodnu.

ale moji účast tam nemusel prozradit

1 Like

Ty by ses furt s podvodníkama jen deomlouval, že se nestydíš.

zatial plati, ze to maju podla pravidiel.

1 Like

No pověděl víc, ten směr je z toho cítit, neříkej že ty ten obrat nevnímáš. Do této chvíle jsem od FIA neviděl světélko naděje, a teď rovnou taková lampa :smiley:

2 Likes

Nechal bych je jezdit na třech kolech, aby se to srovnalo. :crazy_face:

Ale k věci, jak to bude nikdo neví… nepředbíhal bych.

A proto si tu dva měsíce běhal s pěnou u huby, jak se nic měnit nebude a kjdo tvrdí opak, tak jen bulí a nerozumí tomu?

2 Likes

mas zatemneny usudok, preto potrebujes svetielka.

Já jim cestu razil a vypadá to že už vědí kudy maj jít :smiley: :+1:

2 Likes

Ešte by sa to dalo vyriešiť tak, že FIA upraví metódu merania tak, aby dôslednejšie kontrolovala dodržanie daného pravidla.

Ale to by sme chceli veľa od FIA, aby jej išlo o fairplay a nekompromisné vynucovanie dodržiavania vlastných pravidiel.

Jo tak proto chodíš k zubařovi o víkendu, ty chodíš naslepo a poslepu

1 Like

metodu merania nech si upravuju kolko chcu, ale podmienka izbovej teploty je priamo v pravidlach - to budu musiet zmenit supervacsinovym rozhodnutim.

Ne není, next :face_with_hand_over_mouth:

Tak si počkejme, jak to dopadne, motory už předělat nejdou , z toho jsem vycházel, takže imho se nic zatím měnit nebude, není čas. Pokud to tam Mercedes tedy má…zbytek bude o případné dohodě.

Není zase možné přece to , že když ti to někdo odsouhlasí, aby jsi to pak nesměl používat.

Tak pozor , nějaká novinka…

Melou furt dokola. :crazy_face: jedna strana vše je ok, strana FIA opatrná.

McLaren: Red Bull engine one of biggest F1 2026 surprises so far - The Race

Už to můžeš pustit z hlavy Grahame, už tam dělaj co maj, konečně. Celou dobu to vypadalo že FIA je s tím v pohodě, už není. Nedomyslela to, to jsem psal od začátku a teď pod nátlakem týmů napravuje situaci. Jak, kolik času Mercedes dostane případně na nápravu a jak to bude kompenzováno, už je ve své podstatě detail. Teď už to konečně můžeme opravdu nechat na nich :slightly_smiling_face:

2 Likes

to mate jedno. Honda je stale pozadu.

To asi jo, ale alespoň tuhle oblast výhody Mercedesu uzavřou a nebude moci podvádět :stuck_out_tongue_closed_eyes: Takže deficit Hondy a ostatních motorářů kteří v tom nefixlovaly bude menší.

2 Likes