Wolff bráni tím, Hamiltonova stratégia bola v poriadku | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton si po zastávkach v boxoch nevedel vysvetliť, ako je možné, že má pred sebou ešte stále Pierra Gaslyho. Jednotka Mercedesu v tom videla zlyhanie tímu, no Toto Wolff bránil stratégov. Nastavená taktika bola podľa neho správna, chýbala len rýchlosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/30804/wolff-brani-tim-hamiltonova-strategia-bola-v-poriadku

Pokrcit a zahodit. To je Monako.
Z dnesnymi autobusmi jazdit po uzkych ulickach nejakeho mesta je frustrujuce pre vsetkych a hlavne pre divakov. Po kvalifikacii rozdat body a ist slavit.
Nebolo si na co stazovat. Autobusove stanice su take. Tak to je a chvalabohu aspon minuly rok sme sa tomu vyhli.

Monako bude mat vždy svoje čaro máš dalších 20 takzvaných novodobých trati takze nechápem čo sa tu sťažuješ na jednu mestskú trať Monako je história … to že sa tu nepredbieha alebo sa predbieha veľmi ťažko to je jedna vec ale druha vec je tá že aj keď je to tak tak vždy bude Monako zaujímavé a výnimočne a podľa tvojej schopnosti a toho čo si napísal mi príde celkom cudne potom čo ako si povedal že stačí klasifikácia a môžu oslavovať neviem čo by ti nato povedal taký leclerk a veľa dalších pilotov môžeš vyhrat kvaldu ale pokial neprestaneš sachovnicovu vlajku ako prvý tak môžeš vyhrávať kvalifikáciu koľko chceš :slight_smile:

Ps hlavne na takýchto tratiach sa ukazuje kto je naozaj majster svojho umenia nie vo francuzku kde máš výbehovu zónu 20 km na každú stranu :slight_smile:

Redbull_F1_FilipS
Uzivaj vitazstvo Redbullu a nezatahuj F1 zazitky do autobusovej prepravy. Ver mi, ze keby isla predu Avia tak vodic ziska 25 bodov. Problem Monako v minulosti nebol. Problem su 6 metrove vozidla
Monako ma mat dnes uplne iny format. Kvalifikaciu a v nedelu den otvorenych dveri s oslavami.

2 Likes

Tak nepozeraj. Kalendar je taky dlhy, ze sa ani na obrazovku nezmesti a mas tam dalsich 22 podujati. Mna by nebavilo mat 5x Monako, ale jeden krat je to parada, pretoze to dycha historiou. Kazda GP by mala byt trocha jedinecna a nemoznost predbiehat patri ku Monaku. Keby sa tam predbiehalo lahko tak Lewis da v pohode bednu, takto mal Max moznost sa dostat do boja o sampionat.

Kto ti prezradil, ze som pozeral… Ked som sa vratil z lesa, pozrel som vysledky a bol som ohureny, ze tam bolo aj jedno predbiehanie. Mam rad F1, ale nepotrebuje taketo preteky.

No ked sa k tomu tak vehementne vyjazdrujes tak som sudil, ze si pozeral. Lewisove prekvapenie, ze Gasly po boxoch skoncil pred nim a este aj Vettel stalo aspon za 20 obycajnych predbiehacich manevrov s DRS. Ty si to presral v lese tak sa nestazuj.

1 Like

Samozrejme, že pre Belkina je Monaco zlá trať. Veď jeho miláčik tam nevyhral.

1 Like

Byť v Monaku na GP F1 je neuveriteľný zážitok.
Prajem to každému zažiť.
Byť v lese cez GP Monaka asi nieje zas až tak vzrušujúce 🤷

aj ked podla mna velmi zalezi, ze co v tom lese robis :innocent:

1 Like

Helmutko zacinas sa chovat, ako tie deti na F1.sk
Vzdy vstupis do diskusie, ako najvacsi mudrlant. Nasledne ti da niekto argumenty a ty si ako vyorana mys. Ukoncis to vulgarnostou rovnou tvojmu iteligencnemu kvocientu.
Ked sa hras na takeho vsevedka, aspon sa chovaj na urovni. Velmi si siel dole… asi by sa tebe siklo zajst do lesa. :pinching_hand::baby:

Mne ten helmutkov koment náhodou prišiel celkom vtipný :slightly_smiling_face:

Myslíš niečo čo sa v Monaku nedá? :relieved: