Wolff bráni svoj tím: Nezabudnime, ako dlho na tituly čakali vo Ferrari a Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes sa po majstrovských rokoch ocitol v problémoch. Ani v tretej sezóne od nástupu nových pravidiel nedokáže narobiť poriadky so svojím monopostom, za čo čelí kritike nielen tím, ale aj Toto Wolff. Šéf strieborných šípov však žiada verejnosť, aby veci vnímala v širšom kontexte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156633/wolff-brani-svoj-tim-nezabudnime-ako-dlho-na-tituly-cakali-vo-ferrari-a-red-bulle

Odchod Neweyho je srovnatelny se zasahem Masiho ve finale 2021, Red Bull jde dolu a pristi rok to bude jeste horsi. Horsi je to v tom, ze u Red Bullu k tomu doslo z kraje sezony. :bowing_man:

1 Like

V motorovém oddělení jsou sice sebejistí, ale kde mají jistotu, že je neporazí konkurence jezdící s jejich motorem?

Netrep somariny.

Mas recht Toto. Casu dost. Nespechej. :wink::+1:

2 Likes

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team World Constructor Champion for 2045?

1 Like

1 Like

Tak co, ulevil sis?

Tvuj puvodni nick je?

bob2​

1 Like

Můj původní nick je Petr. A nemám rád jedince, který na otázku “odpoví” otázkou.

Tve prispevky nemaji zadnou hodnotu ani obsah, napadas lidi jses agresivni, co myslis ze se stane, dostanes ban jako vzdy :writing_hand:

Samozřejmě tapetování diskuze uchylárnami je naprosto v pořádku. Děkujeme.

3 Likes

Jses snad bu-zerant? Hlavne se nad tou otazkou nepohorsuj otravo.

Ne nejsi. Jsi jen ú-chyl.

Jestli vnimas krasnou zenu jako neco spatneho a pohled na ni te pohorsuje tak je mi te lito a mezi slusnymi a zdravymi lidmi nemas co delat :person_shrugging:

Tobe ale vadi muj komentar na Red Bull, s tim se neda nic delat.

Ne mezi slusnymi a zdravymi lidmi nemas co delat ty. Mne je lito tebe.

@Petr ma pravdu. Plevelit diskuzi na F1 fotkami se sexualnim podtextem rozhodne neni nic zdraveho ani slusneho. Na to jsou jine stranky.

Fotky sve dcery bys take takhle siril? Neni nic na tom mit sex se zenou, ale na verejnosti je to proste uchylarna, pokud ten prostor pro to neni urcen. Tvoje chovani tady neni prilis rozdilne. I kdyz pokud jsi teenager, dalo by se to pochopit, ale pochybuji ze jsi.

I kdyz to jak na kazdeho utocis co se tyce jeho sexuality mi spis evokuje jestli se svou orientaci nemas problem ty. A i bych si vsadil ze k teto minorite patris a pekne te to stve. Za svou homosexualitu se nemusis stydet.

Jo a hlavne se nad tim textem nepohorsuj.

6 Likes

krmis trolla :smiley:

1 Like

Krmit trolly je tady tak trochu tradice.
Pokud by se to totiž nedělo, Alzáci by tady neplevelili a bylo by to krásné forum.
A mimochodem tím pádem ani já bych tu nebyl, takže samá pozitiva.

2 Likes

Ja vim. Jen jsem nechtel aby v tom byl Petr sam. :grin:. Jinak mam boba v ignore. A doufam ze on me taky, ale snad si to prectou jini.

Proste si nemyslim ze tohle je normalni. Postovat sem nekdo podobne obrazky muzu, tak by se bob mohl zvencnout, ale bude tu vykladat jak postovat fotky zen je v pohode.

5 Likes