Wolff a Hamilton dnes majú stretnutie, v hre je podpis novej zmluvy | Magazín F1 - F1online.sk

Je to subjektivny nazor ako tvoj, tak moj. Mne Eisele vyhovuje. Je obcas “prehajpovany” alebo preafektovany viac ako by mi sedelo, ale vzhladom na informacie a zaujimavosti, ktore mi zas povie, tak to tolerujem. :slight_smile: Nevadia mi ani jeho vtipne/stiplave narazky na hocijaku temu. Mozno su na zahranicnych staniciach lepsi komentatori, ale mne to vyhovuje v slovencine a najviac ked komentuje s Pepom. Vdaka nim dvom su aj treningy zaujimave aspon ako podcast pre mna.

2 Likes

jo uz tomu rozumiem, proste ceska stopa je momentalne na kanale Spectrum Home myslim, ale ten nema HD a tu je kamen urazu

Richtr dava velice diplomaticke odpovede, myslite si ze ceska partia pojde inam,?

Asi jsem do značné míry fatalista a slovenštinu mám ještě hodně naposlouchanou, takže mi to ani nevadí. Však my se dozvíme, co se děje, tady se stejně všechno vykecá :smile: .

mne tiez nevadi cestina, rozpravam kvoli praci cesky plynulo, ale to zvladne asi vacsina slovakov tak to neberiem jak nejaky benefit … len proste za tu dobu co sledjem tuto novu stvoricu tak medzi nimi resp medzi eiselem a richterom su iskry, niekedy sa to ani v predzavodnom studiu neschova a kus ma to aj mrzi lebo su vsetci styria kvalitni komentatori ale chapem ze nie kazdy dokaze oddelit napr svoje zivotne presvedcenia od prace

1 Like

Richtr bude mít zvukovou stopu na F1TV.

Tak to by byla zajímavá informace. Hlavně pro nás, co jsme přece jenom ve slovenštině o hodně jistější než v angličtině :slight_smile: .

Samo si dělám srandu, vzhledem k tomu že to Richtr píše trochu tak záhadně. Já bych možnost české či slovenské stopy v F1TV určitě bral.

Škoda :sob:! Jsou věci, o kterých se nežertuje :smile:! Ale třeba se dočkáme, bylo by to fajn.

Já poslouchal vždy tam, kde byl Pepa Král.
Když s Richtrem tak českou, když s Eiselem tak “slovenskou”.

Nejlepší duo by bylo Král-Fabry.
Ostatni můžou jít dál. :slightly_smiling_face::+1:

Letos mě nebaví ani jedni. To si radši zlepším angličtinu. A je tam daleko více zajímavostí.

5 Likes

Mám to hodně podobně a Fabry se mi taky líbí. Jenom to zlepšení angličtiny pořád ne a ne nastat, tak mám F1TV jenom pro zpětné sledování zajímavých situací z kokpitu.

1 Like

a co tak pozerat uplne bez komentara? mimochodom na Sport 1 2 by mohli dat moznost anglickej stopy, maju ju k dispozicii tak nechapem preco ju tam nedaju.

hej tiez premyslam nad F1TV Pro asi to aj spravim nestoji to zas tolko a je tam dalekonasobne viac informacii

a kvalita dvojnasobne horsia

fakt? v com napr, nemam vobec prehlad

no kvalita obrazu

Priznaj sa, ze si ma videl zo stolicky sefa aerodynamiky, ked som isiel okolo. :wink:

Ako pokracuju prace na QuadDRS?

horsie nez sport 1/2 to snad nebude

bohuzial je a o onboard kamerach sa ani nebavim

onboard kamery ale musia byt taketo, pokial sa nevylepsi technologia ze jo, ta kamera ma par gramov ze jo, a je stale v pohybe, mne ide o to, ze skylink ma nonstopproblemy so zvukom, je bud pozadu alebo neni stopa co chces a mas platit za sluzbu co ti nejde na sto percent v dnesnej dobe neni moc vyhodne

vyskusaj a uvidis…vela ludom to vyhovuje

1 Like