Je to subjektivny nazor ako tvoj, tak moj. Mne Eisele vyhovuje. Je obcas “prehajpovany” alebo preafektovany viac ako by mi sedelo, ale vzhladom na informacie a zaujimavosti, ktore mi zas povie, tak to tolerujem. Nevadia mi ani jeho vtipne/stiplave narazky na hocijaku temu. Mozno su na zahranicnych staniciach lepsi komentatori, ale mne to vyhovuje v slovencine a najviac ked komentuje s Pepom. Vdaka nim dvom su aj treningy zaujimave aspon ako podcast pre mna.
jo uz tomu rozumiem, proste ceska stopa je momentalne na kanale Spectrum Home myslim, ale ten nema HD a tu je kamen urazu
Richtr dava velice diplomaticke odpovede, myslite si ze ceska partia pojde inam,?
Asi jsem do značné míry fatalista a slovenštinu mám ještě hodně naposlouchanou, takže mi to ani nevadí. Však my se dozvíme, co se děje, tady se stejně všechno vykecá .
mne tiez nevadi cestina, rozpravam kvoli praci cesky plynulo, ale to zvladne asi vacsina slovakov tak to neberiem jak nejaky benefit … len proste za tu dobu co sledjem tuto novu stvoricu tak medzi nimi resp medzi eiselem a richterom su iskry, niekedy sa to ani v predzavodnom studiu neschova a kus ma to aj mrzi lebo su vsetci styria kvalitni komentatori ale chapem ze nie kazdy dokaze oddelit napr svoje zivotne presvedcenia od prace
Richtr bude mít zvukovou stopu na F1TV.
Tak to by byla zajímavá informace. Hlavně pro nás, co jsme přece jenom ve slovenštině o hodně jistější než v angličtině .
Samo si dělám srandu, vzhledem k tomu že to Richtr píše trochu tak záhadně. Já bych možnost české či slovenské stopy v F1TV určitě bral.
Škoda ! Jsou věci, o kterých se nežertuje
! Ale třeba se dočkáme, bylo by to fajn.
Já poslouchal vždy tam, kde byl Pepa Král.
Když s Richtrem tak českou, když s Eiselem tak “slovenskou”.
Nejlepší duo by bylo Král-Fabry.
Ostatni můžou jít dál.
Letos mě nebaví ani jedni. To si radši zlepším angličtinu. A je tam daleko více zajímavostí.
Mám to hodně podobně a Fabry se mi taky líbí. Jenom to zlepšení angličtiny pořád ne a ne nastat, tak mám F1TV jenom pro zpětné sledování zajímavých situací z kokpitu.
a co tak pozerat uplne bez komentara? mimochodom na Sport 1 2 by mohli dat moznost anglickej stopy, maju ju k dispozicii tak nechapem preco ju tam nedaju.
hej tiez premyslam nad F1TV Pro asi to aj spravim nestoji to zas tolko a je tam dalekonasobne viac informacii
a kvalita dvojnasobne horsia
fakt? v com napr, nemam vobec prehlad
no kvalita obrazu
Priznaj sa, ze si ma videl zo stolicky sefa aerodynamiky, ked som isiel okolo.
Ako pokracuju prace na QuadDRS?
horsie nez sport 1/2 to snad nebude
bohuzial je a o onboard kamerach sa ani nebavim
onboard kamery ale musia byt taketo, pokial sa nevylepsi technologia ze jo, ta kamera ma par gramov ze jo, a je stale v pohybe, mne ide o to, ze skylink ma nonstopproblemy so zvukom, je bud pozadu alebo neni stopa co chces a mas platit za sluzbu co ti nejde na sto percent v dnesnej dobe neni moc vyhodne
vyskusaj a uvidis…vela ludom to vyhovuje