Williams závidí Aston Martinu nový balík: My o takom môžeme len snívať | Magazín F1 - F1online.sk

Zatiaľ čo súperi Aston Martinu pravidelne vylepšovali svoje monoposty, britský tím stavil všetko na jeden balík. Zdá sa však, že aj to stačilo na zdolanie najbližších konkurentov. Vo Williamse sa na tieto novinky pozerajú s neskrývanou závisťou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240968/williams-zavidi-aston-martinu-novy-balik-my-o-takom-mozeme-len-snivat

Aston je tím s podobnými zdrojmi ako Williams ?

1 lajk

Jsem myslel, že cost cap je pro všechny týmy stejný

1 lajk

My zase závidíme motorový výkon, o tom můžeme jen snít my :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

VC Bahrajnu se pojede v Malaysii.
2.10.-4.10.

2 lajkov

Posílal jsem to vedle :stuck_out_tongue: no jo, když jsou pořadatelé Bahrajnu platit za to, aby se jelo v Malajsii

Jj, už je to potvrzené. Aspoň to říkali v TV, tak to musí být pravda :smile: .

Williams může být rád, že jim nevelí Flavio. Pod ním by je čekal pouze další úpadek.

Jestli ti na tom přijde Alpine hůř než Williams, tak ok :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Ty nevidíš jak rychle se Renault s Flaviem v čele propadá?
Ze začátku jim to ještě trochu šlo, protože většinu dílů dostali od Mercedesu, ale třeba do Maďarska nepřivezli ani jeden nový díl.
Dnes si Renault podá Toro Rosso a v dalších závodech už nejspíše bude i Audi.

Skoro se zdá, že Flavio Renaultu záměrně škodí, aby byl prodejnější.

Tady to máš Ferdo. Poctivě to zapisuji.

1 lajk

Mluvěj o upgrade pro Alpine myslím v Holandsku, tam čekaj něco většího, tak klid.

2 lajkov

Zapisuj ceny Hamburgrů na jednotlivých GP, tohle nikoho nezajímá.

3 lajkov

Vylepšení odkládají na potom stejně jako do dnes Aston.
Srdce mi trhá, když vidím, že tovární tým je s vylepšeními nejhorším vozem v celém poli.

Docela masakr, ve spoustě ohledů :thinking:

3 lajkov

Zase nemužu najít vhodnej gif. :exploding_head:

1 lajk

Hledej, nevzdávej to :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Ne jako je to borec. Doufám že dostane zase nějakou cenu. :grinning_face:

Tohle je top. :head_shaking_horizontally:

3 lajkov

Něco jako cenu pro největšího gaučáka? Zatím je to těsný mezi Ferdou a Raptorem

1 lajk