Williams predstavoval v New Yorku. Svetlo sveta uzrel monopost FW46 | Magazín F1 - F1online.sk

Williams v minulej sezóne postúpil z posledného miesta Pohára konštruktérov na siedme. Pod vedením nového šéfa Jamesa Vowlesa a vďaka vynikajúcim výkonom prekvapenia sezóny Alexa Albona sa táto značka zdvihla a všetko nasvedčuje tomu, že sa postupne dostáva na správnu trajektóriu. Tím už nepôsobí ako „chudobný príbuzný“, čo dokázalo aj predstavenie nového monopostu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141612/williams-predstavoval-v-new-yorku-svetlo-sveta-uzrel-monopost-fw46

Ano, toto sa naozaj podarilo. Myslím si, že vidíme najkrajšiu livery tejto sezóny :ok_hand:

Pche, co se na tom podařilo? To už měli krásné zbarvení tu Gulf livery kterou nasadili na konci minulého roka … tohle je takový průměr. :thinking:

1 Like

Dosť podobný vzhľad ako minulý rok, ale mne sa to páčilo, aj z mechanickej stránky tam ťažko vidieť niečo nové, ale uvidíme neskôr, či niečo vymysleli.

Neviem, skrátka sa mi páči toto modré prevedenie, páčil sa mi kedysi aj Sauber. Všeobecne mi chýbajú časy, kedy bolo už z diaľky jasne rozoznateľné kto je kto. Jordan, Arrows, Jaguar, Sauber, modro-žltý Renault na prelome milénií pole hýrilo farbami

1 Like

Tak lakování nuda, nuda, modř, modř… To muselo trvat aspoň 5 minut, než to navrhli. Za mě tedy velké zklamání… Ještě že mají nahoře ten Duracell.
Na druhou stranu, pokud to vážně bude lepší auto, a jestli se finanční zázemí a přístup majitele zlepšuje, třeba jednou zbyde pár kaček i na dobrého grafika.

:smile:

:man_facepalming:

1 Like

Kriste na nebi :skull:

Keďže opäť nevidíme reálny monopost tak jediné pozitívum tejto prezentácie je príchod nového titulárneho sponzora do tímu.

Snad sa modra nezmeni na ciernu do prvych testov :smiley:

Noo toto ujde :slight_smile: Neskacem sice tri metre do vzduchu, ale pekná modrá klasika z posledných rokov, pribudli sponzori, takže to nevyzerá tak prázdno, mierne zlepsenie oproti minulemu roku, podobne ako pri McLarene a to mi staci. Obavam sa ze druhe z dnes predstavenych lakovani bude väcsia pohroma.

Chlapci sú nejakí smutní, asi videli dáta nového monopostu. :slightly_smiling_face:

1 Like

No co, no, tak máme černo oranžovou, čeno bílo (s trochou červené), černo modrou, černo zelenou… RB a Alpine budou asi stejné jako každý rok, Ferarri černo červené. Takže jedině AM snad zůstane krásně zelené a otázka je, co udělají s tou pojízdnou karetní aplikací.

Konečně nějaká změna. :slight_smile:

Každý hypuje a pak vyleze render s loňskejma barvama. :smiley:
To mě nebaví. :smiley:

Tak zasa v tomto prípade si rovno povedzme, že nie každá zmena je posun vpred

Kdyby to aspoň bylo reálné auto, aby bylo o čem.

Takhle to je: “Děkuji, další prosím.” :dizzy_face: :zzz:

Dneska uz pomaly nikto neukaze real auto

Dal bych to jako povinnost.

A ještě bych dal povinně zveřejnit záběry z filmovacího dne.
Vloni jsem viděl jen nějaká videa z filmovacího dne z McLarenu a Mercedesu.

1 Like

Ferrari to malo minuly rok najlepsie

preco ma sef Haasu meno na bocniciach Williamsu?