Williams predstavil nový monopost FW47 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 11:10

V anglickom Silverstone dnes vládne zamračené počasie, no fanúšikom Williamsu náladu rozhodne nepokazí. Tradičný britský tím si totiž deň zaľúbených vybral na predstavenie svojho monopostu FW47, s ktorým bude jazdiť v sezóne 2025 staronové jazdecké duo Carlos Sainz a Alex Albon.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186935/williams-predstavil-novy-monopost-fw47

Pekna grafika + snaha urobit to zas inak.
Red Bull sa ma co ucit.

Já RB nechápu. Jejich DNA je sportovní show a dělat věci jinak než ostatní. Dělají po světě totálně crazy show a crazy věci.
V tom nemají žádnou konkurenci, ani po kotníky, ale v F1 to je nejtrapnější a nejnudnější tým.
Nudnější než giga zapšklé korporáty.

1 Like

co sa ma ucit? vsak to vyzera ako RB20 bez tych velkych bazuk vzadu. nevidim nic z coho by som padal na zadok.

1 Like

pekne pekne.

Williams nabral smer McLaren, tak verim, ze to do 3 rokov dotiahnu aspon na podium.

inak velmi sa tesim na “nove” lakovanie.

1 Like

RBR robi najlepsi a divacky najzaujimavejsi marketing spomedzi F1 timov.

Len tieto launche maju akosi na haku, comu ciastocne rozumiem - nic dolezite na aute nevidiet (vsetko podstatne odhalia timy az na testoch) a lakovanie sa aj tak odhali na spolocnom evente.

Priklady top RBR prace v oblasti marketingu a proma:

2 Likes

Ja o voze a ty o koze.
Pisem o grafickom dizajne.
Ty o tvare auta.

Takže auto bude pravděpodobně vypadat jinak ( uvidíme na testech ) a lakování taky ( uvidíme po společné prezentaci ). Takže vlastně šlo jen o představení nového sponzora. Celé se to rozplizlo a uz to není ono jak dřív.

2 Likes

Akoby im dosla farba. Nevyrazne a čiernota.
Kde su lakovania ako Williams Martini, s ktorym Massa jazdil?