Takže pointa je, že Eiseleho nesleduješ už 10 let. Takoví lidé určitě jsou, někdo ho dokonce nesledoval nikdy. Já mluvím o tom, že za poslední řekněme půlrok mi připadá, že jsou pánové kritizovaní za kde co včetně věcí, za které nemůžou, jako byla strategie TV Nova. Ale třeba se mi to zdá.
To asi není závist jako taková, spíš určitá hyperkritičnost, která se strašně snadno zvedne a najednou se ten samý člověk, který byl normálně přijímaný (tu víc, tu míň), nezavděčí skoro ničím a nedá se proti tomu prakticky nic dělat.
no ja som potom F1 zacal sledovat a pocuval som SK stopu pokial som nezistil, ze sa da prepnut na CZ Isteho casu som pozeraval aj Eisking a ten bol podla mna super pre fanatikov F1, ale zive komentovanie mu podla mna nikdy neslo tak dobre.
Inak mas pravdu, za Novu si hate nezasluzil, vlastne ani Nova. A tiez si vsimam, ze sa tu viac krat nieco napise na Eiseleho ako predtym. Mozno aj Eisele zacal byt viac aktivny a viac bulvarny, viac prepisovat tweety zo zahranicia atd. aby udrzal ten rozbehnuty vlak pri zivote.
Já vím, že se nikdo nezavděčí všem, ale když poslouchám jeho projev a názory a nevěděl kdo je, tak bych ho tipoval na nějakého komedianta z televariete. Je úplným opakem Pecháčka který mluvil hodně rozvážně, ale dokázal posluchačům par slovy dát divákům mnohem více než poskytne Eisele za celý závod.
Ono se obecně dnes mluví z tv jinak, daleko emotivněji. Stačí si poslechnout staré zprávy. Bez ohledu na obsah to je, jako by mluvili roboti. Ale je to tak, každému vyhovuje něco jiného.
V poho, je mi jasne, ze vela ludom to vyhovuje. Mne proste nevyhovuje ten showmanovsky pristup, ja chcem vacsiu profesionalitu. Namiesto “Madonna mia, co to zasa stvaraju mechanici vo Ferrari” alebo “Plan B vo Ferrari znamena plan bariera a dockame sa aj planu F?” by som uvital serioznejsie komentovanie diania na trati. Za mna jednoducho Eisele nekomentuje F1 ako pretek ale nasilu z toho robi sou, nieco napinavejsie ako v skutocnoati je. Je to zle? Asi nie ked su cisla. Pre mna ale nic neznamena ked sem dotiahne Hakkinena po 20tich rokoch od poslednej VC alebo Steinera ked uz nema nic lepsie na robote. Uplne by mi stacilo, keby sa pocas VC aj venoval VC a poskytoval informacie a nahlady na to, co sa deje na trati.
Možná je to tím, že mě už toho moc nepřekvapí, proto rad poslouchám Pepu když se rozvykládá o technice, specifikách okruhů, nebo jiných kuriozitách ze závodniho prostředí. Asi proto mě mlácení prázné slámy nezajímá.
za poslednych 10 rokov 2x3.miesto a 2x5.miesto je “vela nedosiahol”? keby napisal za poslednych 5 rokov tak ano, ale pri 10 rocnom to nieje pravda
kolko timov za poslednych 10 rokov skoncilo aspon raz na 3.mieste v PK? okrem mercedesu, ferrari, rb sa to podarilo raz mclarenu
bude trvat par rokov kym sa vyrovnaju motorovo rovnako ako rb
a navyse audi urobilo chybu, ze tim neprebralo komplet uz aspon 3 roky pred zmenou pravidiel a nezacali do neho pumpovat maximum co pravidla dovoluju
v 2026 je ovela vacsia pravdepodobnost, ze williams bude na tom lepsie. audi nebude na tom dobre ani autom a uz duplom motorom
sanca je vzdy, len treba dat spravnu ponuku a tou by boli napr. akcie timu a samozrejme by to museli podlozit aj tym, ze do timu naleju prachy
Ale on sa počas VC venuje VC. Či?
Už Sainz podpísal Audi, RBR, Mercedes a teraz podpisuje Williams… ten človek je na roztrhanie
a pritom stačí vydržať a počkať si na jeho vyjadrenie… ale F1 je kráľovná motoršportu, tak články o hovne musia chodiť 3x týždenne, ak si novinár privstane tak 4x
no podla mna, Adrian sa vracia “domov” …