A Ollie Bearman pôjde kde? Doslova Je to už na linkovane.ewis dá dve sezóny aa ostane ambasádorom po zničení Leclercom a k Charlesovi sadne Ollie
aha diky, tak to som nezachytil
Eisele je cirkusant. Prehlad o pravidlach nic moc, sledovanie diania na trati a vyvoja celeho preteku v prdeli, nie raz si pomyli auta a jazdcov, ma problem rozoznat aj sady gum… Keca o kravinach a nesleduje zavod.
Co ma vsak najviac vytaca je ta jeho zovialnost, afekt alebo neviem ako to nazvat. Proste si ide nasr4t do plienky vzdy ked vidi dve auta v jednom zabere. Auta su 10 metrov od seba a on uz “ouuuuuuuuu, pozooooor, tusim som tam videl kontakt.” Alebo vidi trochu dymu spod kolesa a moze si ist menit spodky, lebo “Pozrite sa na to tvrdeeeee prebrzdenie, co sa tu preboha udialo.” Niekedy by som asi radsej pocuval Wolffa ako to komentuje ako toto.
Nvm, Williams je take zmierenie sa s poklesom/s priemernostou, Audi by mohla byt vyzva - alebo by ju tak aspon mohol prezentovat
Vypadá to, že Audi není nic světovýho.
Minimum zprav, nikdo se tam evidentně nehrne.
Albon radši prodloužil s Williamsem, Sainz se hodně spekuluje. Přitom to jsou jezdci, kteří by mohli být v klidu v týmu jako Audi.
Jestli se motor Mercedes povede, tak Williams může být hodně vysoko. Nezapomeňme, že od 2026 budou jen 3 týmy s motorem Mercedes.
Buďto ví něco víc… nebo Albon-Sainz Williams je hodně smutný.
Nepsalo se něco o tom že od roku 2026 bude nějaký “nástroj” na dorovnávání výkonu PU? Nějaký rozdíl nad 0,3%?
… v každém případě dát přednost Williamsu před Audi neznamená pro Audi vůbec nic dobrýho.
Tak to vůbec nevím. Nikdy jsem nic takového nečetl a neviděl.
2026 hned zamrazit.
Teď jsem odkázaný na F1 tv. Ničemu co tam říkají nerozumím, ale i tak se tam dozvím více než od Eiseleho.
Kdyby vedle něj nebyl Pepa, nebo někdo jiný, tak by byl úplně ztracený.
Tak ono chalani pochopili o čom to celom je a že je to hlavne SHOW, ktorú robia a evidentne to ľudí baví. Začínajú si ale za to všetko pýtať celkom slušný balík čo nepovažujem za úplne morálne a príde mi, že jedno hovoria a druhé konajú. Kedysi som ich sledoval ale keď teraz vidím a počujem čo rozpravajú tak ma už prestali zaujímať
Sainz ,ale dopadol…Uz ma po uspesnej kariere.A je to preto,ze v F1 je v sucastnosti strasne malo timov.
Hodně divné věci se dějí, ale v tomto musím naprosto souhlasit. A to “vysvětlující video” jsem ani nedokoukal. Tolik polopravd, nepravd (abych byl korektní) a vypichování toho, co se mi hodí, naopak naprosté zamlčení toho, co se nehodí, to se jen tak nevidí.
Co se dá dělat, domluvíme se tu pár normálních diskutujících a uděláme si vlastní zhodnocení proběhlého víkendu. Možná by to bylo přínosnější a zajímavější.
Nevidím nic špatného na tom, že chtějí peníze za svojí práci a tvorbu.
Ale to se u nás špatně vysvětluje.
Vzdyt uz to tak delame dlouho i kdyz se nekdy navzajem dobijeme, nakonec si rozumime, je to lepsi nez si nechat nafukovat hlavy nesmysly.
Človeče, nepoznám ťa, ale nazvať iného človeka cirkusantom… Len tak. Eisele je taký, aký je ale pre komunitu F1 urobil v poslednej dobe asi najviac z mne známych komentátorov F1. Iste má svoje chyby, ale nik lepší na SK momentálne nie je.
Já už na Eiseleho nemám náladu a tím pádem ani čas. Stejně se dá všechno najít ve psané podobě a dokonce mnohonásobně duplikované tak proč si kazit náladu.
Rozmyslal si niekedy o tom zeby lewis mohol znicit leclerca (ak nie znicit tak vyrovnat)
Každý má svoje chyby. Pokud jde o Eisking, podle mě se zase jednou ukazuje, že úspěch se u nás prostě neodpouští. Můj dojem.
ja som kvoli Eiselemu prestal sledovat F1 niekedy v 2014 15. V tej dobe ma to az tak velmi nezaujimalo a tak som si povedal, ze na F1 sa mozem vykaslat ked mam zase pocuvat Eiseleho dristy. Pamatam jak v kuse nazyval Putina ruskym carom
pointa: vtedy Eisking este ani neexistoval
Já si nemyslím, že by někdo Eiselemu záviděl. Alespoň já se dívám pouze na kvalitu a v mých patří k nejslabším komentátorům jaké jsme kdy měli.