Williams ponúkol Sainzovi kontrakt 2+2, lepšiu ponuku už nedostane | Magazín F1 - F1online.sk

A Ollie Bearman pôjde kde? Doslova Je to už na linkovane.ewis dá dve sezóny aa ostane ambasádorom po zničení Leclercom a k Charlesovi sadne Ollie

@PUFF už sa testuje x.com

aha diky, tak to som nezachytil

Eisele je cirkusant. Prehlad o pravidlach nic moc, sledovanie diania na trati a vyvoja celeho preteku v prdeli, nie raz si pomyli auta a jazdcov, ma problem rozoznat aj sady gum… Keca o kravinach a nesleduje zavod.

Co ma vsak najviac vytaca je ta jeho zovialnost, afekt alebo neviem ako to nazvat. Proste si ide nasr4t do plienky vzdy ked vidi dve auta v jednom zabere. Auta su 10 metrov od seba a on uz “ouuuuuuuuu, pozooooor, tusim som tam videl kontakt.” Alebo vidi trochu dymu spod kolesa a moze si ist menit spodky, lebo “Pozrite sa na to tvrdeeeee prebrzdenie, co sa tu preboha udialo.” Niekedy by som asi radsej pocuval Wolffa ako to komentuje ako toto.

6 Likes

Nvm, Williams je take zmierenie sa s poklesom/s priemernostou, Audi by mohla byt vyzva - alebo by ju tak aspon mohol prezentovat

Vypadá to, že Audi není nic světovýho.
Minimum zprav, nikdo se tam evidentně nehrne.

Albon radši prodloužil s Williamsem, Sainz se hodně spekuluje. Přitom to jsou jezdci, kteří by mohli být v klidu v týmu jako Audi.

Jestli se motor Mercedes povede, tak Williams může být hodně vysoko. Nezapomeňme, že od 2026 budou jen 3 týmy s motorem Mercedes.

Buďto ví něco víc… nebo Albon-Sainz Williams je hodně smutný. :sleepy:

Nepsalo se něco o tom že od roku 2026 bude nějaký “nástroj” na dorovnávání výkonu PU? Nějaký rozdíl nad 0,3%?

… v každém případě dát přednost Williamsu před Audi neznamená pro Audi vůbec nic dobrýho.

Tak to vůbec nevím. Nikdy jsem nic takového nečetl a neviděl.

2026 hned zamrazit. :grin:

Teď jsem odkázaný na F1 tv. Ničemu co tam říkají nerozumím, ale i tak se tam dozvím více než od Eiseleho.
Kdyby vedle něj nebyl Pepa, nebo někdo jiný, tak by byl úplně ztracený.

2 Likes

Tak ono chalani pochopili o čom to celom je a že je to hlavne SHOW, ktorú robia a evidentne to ľudí baví. Začínajú si ale za to všetko pýtať celkom slušný balík čo nepovažujem za úplne morálne a príde mi, že jedno hovoria a druhé konajú. Kedysi som ich sledoval ale keď teraz vidím a počujem čo rozpravajú tak ma už prestali zaujímať :joy:

1 Like

Sainz ,ale dopadol…Uz ma po uspesnej kariere.A je to preto,ze v F1 je v sucastnosti strasne malo timov.

Hodně divné věci se dějí, ale v tomto musím naprosto souhlasit. A to “vysvětlující video” jsem ani nedokoukal. Tolik polopravd, nepravd (abych byl korektní) a vypichování toho, co se mi hodí, naopak naprosté zamlčení toho, co se nehodí, to se jen tak nevidí.

Co se dá dělat, domluvíme se tu pár normálních diskutujících a uděláme si vlastní zhodnocení proběhlého víkendu. Možná by to bylo přínosnější a zajímavější.

4 Likes

Nevidím nic špatného na tom, že chtějí peníze za svojí práci a tvorbu.

Ale to se u nás špatně vysvětluje.

1 Like

Vzdyt uz to tak delame dlouho :slight_smile: i kdyz se nekdy navzajem dobijeme, nakonec si rozumime, je to lepsi nez si nechat nafukovat hlavy nesmysly.

1 Like

Človeče, nepoznám ťa, ale nazvať iného človeka cirkusantom… Len tak. Eisele je taký, aký je ale pre komunitu F1 urobil v poslednej dobe asi najviac z mne známych komentátorov F1. Iste má svoje chyby, ale nik lepší na SK momentálne nie je.

3 Likes

Já už na Eiseleho nemám náladu a tím pádem ani čas. Stejně se dá všechno najít ve psané podobě a dokonce mnohonásobně duplikované tak proč si kazit náladu.

Rozmyslal si niekedy o tom zeby lewis mohol znicit leclerca (ak nie znicit tak vyrovnat)

1 Like

Každý má svoje chyby. Pokud jde o Eisking, podle mě se zase jednou ukazuje, že úspěch se u nás prostě neodpouští. Můj dojem.

1 Like

ja som kvoli Eiselemu prestal sledovat F1 niekedy v 2014 15. V tej dobe ma to az tak velmi nezaujimalo a tak som si povedal, ze na F1 sa mozem vykaslat ked mam zase pocuvat Eiseleho dristy. Pamatam jak v kuse nazyval Putina ruskym carom :smiley:
pointa: vtedy Eisking este ani neexistoval

Já si nemyslím, že by někdo Eiselemu záviděl. Alespoň já se dívám pouze na kvalitu a v mých patří k nejslabším komentátorům jaké jsme kdy měli.