Williams dal Schumacherovi košom, Nemcovi sa sen o Formule 1 nateraz zrejme rozplynul | Magazín F1 - F1online.sk

Synovi sedemnásobného šampióna sa v nasledujúcej sezóne ujde pravdepodobne iba „čierny Peter“. Posledná nádej na miesto vo Formule 1 – Williams – sa totiž zrejme rozplynula. Schumacher sa s najväčšou pravdepodobnosťou o rok predstaví „len“ vo WEC vo farbách Alpinu, hoci k spečateniu spolupráce na papieri nateraz podľa všetkého ešte nedošlo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/112185/williams-dal-schumacherovi-kosom-nemcovi-sa-sen-o-formule-1-nateraz-zrejme-rozplynul

To snad neni mozne, takovy talent.

1 Like

Neměl jsem rád jeho tátu, byl jsem doslova jeho antifanda a tak nějak extra nefandím ani mladému, ale toto se mi zdá už za hranou.
Teda za hranou je podle mě to, že ho nikdo nechce ani ve WEC.
Myslím si, že ideální je pro něj DTM nebo tak něco.

1 Like

Talent si aj ty

1 Like

Vowlesovi zachutily doláre

Škoda, ja Mickovi fandím a verím, že ešte všetkým ukáže, že sa v ňom mýlili

4 Likes

Skoda, myslim ze ho zarezalo Ferrari tym, ze nechali Giovinatziho v Alfe (to bolo o com ?). Schumi nemal nikdy sediet v Haase, od zaciatku mal sediet v Alfe.

Já moc nechápu tyhle formulace typu “za hranou je, že ho nikdo nechce ani ve WEC”…

Jako nic ve zlém, ale on má Mick nějaké svaté právo být jezdcem v některé z top sérií a ten, kdo ho tam nevezme se tím dopouští “jednání za hranou”? Podle mne hodně absurdní představa…

Mick prostě v F1 totálně vyhořel, sorry a neustálé spekulace kolem něj jsou jen a pouze o jeho jméně. Když letos vyletěl DeVries a případně by na konci roku skončil i Sargeant, tak si na ně nikdo ani nevzpomene, za hranou je z mého pohledu spíš to, jak zásadně jinak se hledí na Micka.

Já jsem naopak Michaela Schumachera respektoval hodně (a neměl rád, ale to se s respektem nevylučuje) a mně paradoxně přijde dění kolem Micka už téměř v rovině znehodnocování jeho jména :frowning:

3 Likes

Za dva roky musis vediet ukazat talent. V malom time zacinal Alo, Leclerc, Russel, teraz Albon.
Ked mas talent si ta vsimne kazdy. Nerozumiem preco sa tolko riesi (samozrejme rozumiem preco, ale aj nerozumiem) :slightly_smiling_face:

1 Like

RS: „Sargeant sa zdá byť na kašu,“ vyslovil sa bývalý pretekár tímu z Grove či Toyoty pre [F1 Insider.] „Človek to vidí. Z dlhodobého hľadiska si Williams, ktorý je na vzostupe, nemôže dovoliť pretekára, ktorý búra alebo nezbiera body.“

Whaat? A Schumacher kedy nosil body? Kedy nebural? Snad tento rok, lebo v ziadnom aute nesedi. Ved o nom sa dalo povedat to iste, ze bol na kasu ked koncil.

Sargeantovu formu z toho vynechame, aj on je na vymenu, ale vymena za Micka je ako vyhnut sa psiemu ho*nu len preto aby si mohol stupit do kravskeho…

2 Likes

Ale ono to mozes brat aj tak, ze kvoli menu ho riesia media aj ludia - fanusikovia, v skutocnosti to mozno nie je tak, aby bol nejak extra blizko sedacky v F1. Meno Schumacher dobre predvava citatelnost.

Ja jen nechapu co si mysleli ti, co ho protlacili az do F1 ze se stane. Misto jednoho Schumachera kterej se vodrovnal na lyzich tady jsou ted dva, dobra prace a gratulace, skvela podivana…

Ten uz nanajvys vsetkym ukazal, ze sa v nom nemylili. Sancu v F1 uz nedostane, uz minuly a tento rok o neho nikto nema z dobreho dovodu zaujem, neviem, preco by sa to na dalsiu sezonu malo nahle zmenit.

Položme si otázku že všetci ktorých si vymenoval by mali meno Schumacher ako by zvládali ten tlak…Porovnávať tieto mená Schumacherom tak obrazne to vyzerá asi takto Opel Vectra verzus Mercedes AMG C63

Tsunoda je tretí rok v F1 a aký talent ukázal čo tu splietas

1 Like

Za neúctivé slová o Michaelovi že ako sa odrovnal dúfam že karma si ťa nájde a veľmi rychlo

Karma si nas nasla a to hodne rychle v podobe tvych komentaru :sneezing_face:

2 Likes

Splachni sa sandalkár ponožkami

1 Like

ved som to pisal minule. Nemaju peniaze na rozbijanie aut, a toho aktualneho menia lebo rozbija auta. Naco by im bol dalsi rovnaky?