Williams bude pokračovať len s jedným autom. Pre Sargeanta sa víkend skončil | Magazín F1 - F1online.sk

Resta, Sirotkin, Kubica, Latifi, Sargeant.
Tohle je skromný výčet jezdců, kteří se s týmem Williams setkali pouze na úrovni bankomatu.
Dokonce i Albon je ve Williamsu dosazený jako výhodná kasička, což se projevilo i v dnešním případě.
Kdo více maže, ten jede.

Pastor Maldonado, Vitaly Petrov, Bruno Senna, Max Chilton, Roberto Merhi, Will Stevens, Marcus Ericsson, Felipe Nasr, Esteban Gutiérrez, Rio Haryanto, Jolyon Palmer, Sergey Sirotkin, Brendon Hartley, Antonio Giovinazzi, Mick Schumacher, Nicholas Latifi, Nikita Mazepin, Lance Stroll and Zhou Guanyu

2 Likes

Paul di Resta byl jen testovač u Willíků přece, ale za mě byl underrated

Tohle vypadá jako automatic generation vir na FB

Můžeme rozebrat jednotlivé jména. Třeba Pastor dokázal být pekelně rychlý, ale dělal více chyb, než Motoya. Nebo Baby Schumi. Od něj se čekalo více. Mnohem více. Hartley, do čeho sedne, tak zajíždí velice skvělé výsledky. Opravdový talent. V TR ale neuspěl. Bylo to Helmutové přání, nebo mu jen F1 nesedla?
A tak by jsme mohli rozebírat více dál a dál.

1 Like

Podle mě byl nadějnější než Stroll.

Do štatistiky si tendenčne zobral 2 Alexove havárie a tendenčne si vynechal všetky Loganove havárie. V Holandsku Logan na tej istej trati havaroval 2x behom jedného víkendu. Zavádzaš a píšeš polopravdy. Všetko, čo si napísal je fakt, ale robíš z toho nesprávne závery. Ak chceš byť seriózny, spočítaj koľko krát to rozbili obidvaja jazdci, za akých okolností.
Iné porovnanie. Esteban vyhral v Maďarsku, Daniel v Taliansku. Fernando a Lando nevyhrali. Chceš snáď Fernanda zaradiť až za Estebana takýmto potupným spôsobom? Vypichneš si údaje ktoré sa ti hodia a Esteban vyhral v toľkých porovnania, že Fernanda by si rovno poslal na dôchodok.
Je to od Williamsu škaredé a čudné. Ale Logan doteraz nezajazdil zhola nič, tak sa tak rozhodli.

1 Like

Again, do jaké statistiky? Já žádnou statistiku nedělal. Prostě se Albon rozbil dva roky po sobě ve stejným místě, tečka, tam nemáš nad čím přemýšlet

A opravdu nechápu tady to dovozovani a vyvozování závěrů, já jsem proti nim, nevím co vás tak pobouřilo na tom, že jsem upozornil na Albonovy stejný chyby

Rozhodně, pokud bych měl dát přirovnání, tak by strčil napříkladi i Albona do kapsy a upřímně si myslím, že mít lepší podmínky na to ukázat se, tak by možná dal i Peréze

Ježíši Kriste, já je všechny pamatuju, no to je hrůza…

1 Like

Je to celé jen bouře ve sklenici vody. Věřím tomu, že až to příště rozmlátí Sargeant, tak mu na oplátku půjčí svoje auto Albon :smile:

1 Like

Pérez je trpěn především díky sponzorům, jinak by byl brán podobně jako Bottas.

Ďalší tím v F1 s úžasnou pridanou hodnotou :man_facepalming:

VB je lepší pilot, než Peréz

V počte titulov vicemajstra vyhráva.

https://www.statsf1.com/en/statistiques/pilote/champion/vice-champion.aspx

1 Like

Poslední rok v Mercedesu už nezávodil a snad i záměrně přenechával své pozice.
První rok v Alfě ožil, ale teď se už zase zdá být hodně nevýrazný. Berme v ůvahu, že je teprve začátek roku a F1 začíná až v Evropě.

Sir Moss si na tom vybudoval svojí přezdívku věčně druhý, ale za mě patří určitě k top pilotům v historii F1

1 Like

4x vicemajster, rovnako aj Alain. Legendy. Rozmýšľam, či existuje rebríček pilotov podľa dosiahnutých výsledkov za celú sezónu, no s jednotným bodovaním. WDC by dostal 25b, vicemajster 18b, atď.

1 Like

Myslím, že jsem už něco takového viděl na netu, když najdu tak postnu

1 Like

Lebo to, na čo si upozornil, je sprostosť. Na tejto trati Alex havaroval 2x a Logan ani raz. Na a čo? Je to nepodstatné. Celkový obraz je úplne iný. Vyvodzovať z toho, že citujem ťa “loni to v Asutrálii rozstřelil ve stejným místě, jako dneska, když to udělá zítra tak co” je nesprávny záver. To je tak skreslená štatistika, až sa na to ťažko pozerá.
Ako veľmi tu trucuješ, keď tu niekto vytiahne fakty, že Esteban porazil Fernanda. To ťa ide roztrhnúť od zlosti, lebo vieme, že Fernando je lepší. A pritom robíš to isté. Havárie v Austrálii Alex 2 Logan 0. Víťaztvá v Alpine Esteban 1 Fernando 0.
“není to vůbec fér” to vidia všetci
“co se týče pragmatičnosti” tak je nad slnko jasnejšie, jazdiť bude Alex. Ak sa rozhodnúť iba pragmaticky (a nie férovo športovo), nikto pri zmysloch do jediného auta neposadí Logana namiesto Alexa. Nikto.

1 Like