Přeci Albonovi v této pokročilé fázi sezony neseberou šanci poprat se o titul Jinak je to totiž jen velmi nepěkný.
Je to fér.
Sargeant je pomalý a nestojí za nic.
Už letos tam neměl co dělat.
Chyba v hamižnosti.
A Albon si to rozflákal
je to este menej fer ako ked Baricellovi povedali v poslednej zakrute v rakusku aby pustil michala. Absolutna podpasovka.
A ne poprvé. Puff zase jede svojí optiku, nevím, jak pak vysvětlí Hama s Mercedesem
Puff kuje železo dokud je žhavý Představuji si stát se to v Astonu, klidně z obou stran, to by bylo
Se stane. Pořád je lepší dojet třeba 12 než 18.
Třeba Albon ukáže charakter a řekne, že nechce.
Ale jinak jsem s tim v pohodě, že jede.
Serža fakt špatný.
Kdyby se to stalo v Astonu, tak to je jasný, co by se dělo.
Mám dvojí metr.
Nevím.
Nevadí mi to. Sice by to ze selského rozumu mělo být jasné, že Albon bude brečet na tribuně. Ale zase je o 0,5+ rychlejší než Serža.
Takže to je ve finále chyba Serži.
Má mu být blíž.
Ode dneška Albon bude vyhrožovat Sargovi že buď bude sekat latinu, nebo si to Albon v tréningu vybourá
Jenže tady nejde hrát o pravděpodobnosti, ano Seargant jezdí bídně, ale nerozstřelil si monopost a i tak přišel o možnost se ukázat. Albon už takhle na stejný trati “selhal”, nevím no, jako Albonovi v tomhle nevěřím, protože opakuje chyby na stejných místech, což je i divný
Musí to být extrémně demotivující, no třeba ho to vybudí k něčemu lepšímu. Jen nevím kdy na něj přijde řada
Jn, třeba půjde přestřinout drátky v noci, aby byly vyrovnaný
Tu vidime vysledok,ked majitelia Williamsu len cerpaju z timu peniaze a zisky,ale nedavaju timu peniaze ani na nahradne diely!Cela F1 je chora…
V tejto chvíli sa však nemôžem umárať touto situáciou a mojou jedinou úlohou je teraz maximalizovať náš potenciál a pracovať s celým tímom pri odvádzaní čo najlepšej práce,“ uviedol Albon .
Alpine jásá. Už teď má jistotu, že dokáže alespoň jeden vůz porazit.
Chudak Logan. Stratil sancu na titul rovnako, ako Alex na body po tom, co sa povezie v jeho aute.
Doprdele toto je skvele