Will Courtenay je oficiálne športovým riaditeľom McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Ďalší z mužov, ktorí sa pripojili k hromadnému odlivu mozgov z Red Bullu, sa prihlásil u nového zamestnávateľa. Dnes už bývalému hlavnému stratégovi Red Bullu Willovi Courtenayovi skončilo obdobie povinného plateného voľna a po Novom roku mohol nastúpiť na nové pracovisko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224042/will-courtenay-je-oficialne-sportovym-riaditelom-mclarenu

‘‘Strategické rozhodnutia a celkovo rozhodnutia na trati boli v minulej sezóne často terčom kritiky a posmeškov fanúšikov, a práve tieto záležitosti by mali spadať do gescie nového športového riaditeľa stajne z Wokingu.’’
Na chvilu som sa pozabudol a myslel si, ze pisu o Ferrari.

Ale však z Red Bullu nikdo neodešel ne? To psali místní insideři z RBR

1 Like

McLaren potreboval posilnit tuto stranku takze to dava zmysel.

to bolo pred rokom,mal nútenú ročnú dovolenku…

Však tu před rokem vyřvával nějaký rudý filozof, že z RBR nikdo nedochází

1 Like

Tak a je vymalovano, nejslabsi clanek Mclarenu Zavodni Strategie - Opraveno.

tú sektu je ťažké aj počúvať a brať do úvahy je úplne zbytočné…samozrejme časť výnímkám…

1 Like

Vetsinou se vozi v ojetych E-autech.

pôjdem im zahrať trochu muziky s mojou starou klasikou 4,2 V8 nech aspoň počujú zvuk poriadneho motora … :rofl:

1 Like

Ty jo, co to mas, 4,2 neni zrovna malo :raising_hand_man:

môjho starčeka…Audi S4 Avant Quattro 2008,poctivých 344 atmosférických koníkov…síce si zoberie svoje a aj údržba je drahšia,nedám naň dopustiť…aj ma v ňom pochovajú… :wink:

1 Like

Tak ale mas vystarane, s tim odvezes family az na konec sveta.

je len na dlhšie jazdy,vtedy nezožerie 20l benzínu,tam sa dá za 12l…na behanie po okrese je Mazda 3 tiež atmosférický motor 2l…turbo a elektriku neuznávam…

2 Likes

Čakal som že Singh pôjde preč a na jeho miesto pojde Courtenay a nie že mu bude šéfovať. No nič zostáva dúfať se to bude lepšie.

1 Like

Horsi to byt nemuze.

Tak snáď áno 15 15 15 :no_mouth:

Red Bull mel spickovou strategii, ted ji bude mit Mclaren :bowing_man:

To je jedno Bobe. Nepomůže ani Courtenay.

image

1 Like

Bude to lepší. A když ne, tak to hlavní už máme v kabele :slight_smile: .

1 Like