Wikipedia patrí medzi najčítanejšie médiá, odkázal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

A taky je dost starej, ten si musí slavného rodáka pamatovat ještě osobně :smile:

3 Likes

Tak v konkurencii premiérov ako Dzurinda, Fico, Radičová, Matovič alebo Heger nevyznieva Mečiar ako to najhoršie. :sweat_smile:

Slovenská politika je taká, že nech volíš kohokoľvek, tak vždy musíš zavrieť oči nad určitými vecami. Jedny povedia, že Fico nikdy viac a Slováci majú krátku pamäť, ale kto je ten kto by ho mal nahradiť? Šimečka? :sweat_smile: Nebláznime. (nie som volič ani Smeru, ani PS, skôr odporca oboch)

1 Like

jj mas pravdu ze to tak je
len v kontexte s Turkom, ono je dneska lahke volit spravne slova a cielit na skupinu ludi co napr maju radi auta, a robit si promo na to hnutie 100 pro Prahu, kamosit sa s Chladom a budovat si stupencov co su motoristi, to je moj pohlad na to … do toho si spravis na youtube platformu ktora sa tvari ze tam je free speech (vox tv) a rozpravas si tam svoje mudra, a mas za to lajky :smiley: Turek je v prvom rade marketer a chce profit, moj pohlad

Spolu chodili na kafe prej

Ano povedal to v live přenosu

Nie som úplne Chladov fanúšik a ani ho nesledujem, ale Turek čo názor, to pravda z môjho pohľadu. Či už o EÚ, elektromobilite, ekoterorizme, atď. Bohvie ako by sa vyprofiloval ako politik, no je to človek dostatočne skúsený na to, aby politiku vyskúšal. V živote dosiahol čo chcel, peniaze má, tak možno hľadá nové dlhodobé ciele. Šancu by som mu určite dal. :slight_smile:

1 Like

Hrozné to tady číst :upside_down_face:
Pokud je tady na fóru běžný reprezentativní vzorek evropského občana, tak si nezasloužíme nic jiného, než být skoupeni lidem demokratické Číny…

Nějaké vysvětlení k tomu bych potřeboval…
Víš že mám dlouhé vedení.

Nikoho jineho do budoucna na prezidenta nemame, pak uz jen Raichel, ale ten jde dost mimo me, protoze proc, ten zbytek co to tam ve vlade odsedi, to hejno ko-kotu ktere se tam vzdycky nazene za kompy a po tydnu zacnou po sobe tak maximalne blit pres TV, Youtube nebo Twitter, to mam na haku…

Když Čína vlastní takový kus Ameriky, že američané už začali emigrovat dokonce až do východní Evropy, tak je zbytečné si dělat iluze, že Ervropa ještě stále patří Evropanům.
Možná si na toho slavného emigranta ještě někdo vzpomene. :grinning:

Aby sis lehnul na zahrádce, otevřel něco studenýho a hodil se do pohody s dobrou muzikou. :grin::stuck_out_tongue:

1 Like

Aha, teď jsem na Rozvadově a mám před sebou 900 km…
A právě poslouchám Pink :love_you_gesture:

… Floyd? Kvituji, skvělá reaxační volba. :grin:

2 Likes

Chodievaš sa z chalupy občas pozrieť alebo najesť aj do Saint-Tropez, či to je cenovo prestrelené už aj pre Teba?

Čína vlastní USA? Ty si se dnes spálil na sluníčku?

1 Like

Jednou jsem tam byl, je to na druhou stranu, než jezdím.

V Saint Tropez má Triper jednu z mnoha chalup.

V Saint Hradec Králové?

No a né? Dyť už i obleky pro americký olympijský tým se šijou v Číně. :crazy_face:
A na sluníčku budu až od soboty ve Štúrově. :blush: