Wheatley verí, že s Audi získa titul: Sme na správnej ceste | Magazín F1 - F1online.sk

Z najslávnejších globálnych automobiliek nájdete len málo takých, ktoré by mali nulovú históriu vo Formule 1. Je paradoxné, že Audi slávilo obrovské úspechy vo svete rely a vytrvalostných pretekov – v oboch kategóriách sa zaradilo medzi legendy –, ale nemá v podstate žiadnu históriu vo Formule 1. Šéf tímu Jonathan Wheatley však verí, že bude pri tom, ako Audi získa vavrínový veniec aj vo Formule 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203497/wheatley-veri-ze-s-audi-ziska-titul-sme-na-spravnej-ceste

Až budu velký, taky budu doktorem.

Ach jo, kdy uz konecne nekdo vymysli nejaky jiny motivacni kecy, tohle uz je davno prezity, nudny, smesny, urazejici…

Preco, sak F1 by kludne mohla vypadat takto, co sa tyka jazdeckych titulov :slight_smile:
25 - McLaren
26 - Aston Martin
27 - Ferrari
28- Audi
Takto by sa mi to pacilo, kazdy rok niekto iny, tak ako tomu bolo vacsinou v historii.

1 Like

2025 McLaren
2026 Mercedes
2027 Mercedes
2028 Mercedes
2029 Mercedes
2030 Mercedes

Myslíš ten Mercedes, kterýmu selhal i současný motor 4x během posledních 3 GP?

Ty už Ferdo nevyrosteš :smile:

2 Likes

Pravděpodobnost že si McLaren nad Mercedesem zachová výhodu i s novými pravidly mám za docela velkou :thinking:

1 Like

McLaren bude mít lepší aero na 99%

No báli se RedBullu se stejným motorem, a on je mezitím přerostl McLaren :eyes:

1 Like

Tak Puff má nahnáno z Piastriho, proč myslíš, že do něj tak kope😄

On ho má skrytě rád, jen o tom ještě neví :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Mercedes?
tim sa im rozpadol, inzinieri rozutekali, Wolff je vyhorety, Russell toxicky, Antonelli precenovany. S motorom su rok pozadu aj od RBPT. Ja to nevidim pre Mercedes velmi ruzovo.

nechapem tento hype okolo audi. najblizsich 5 rokov budu max stred pola ak sa im zadari a bude aj trosku stasticka. ak prekonaju terajsiu uroven wiliamsu, haasu ci alpinu tak to bude zazrak na urovni brawn gp. oni to vedia, sainz to vie, wheatley to vie, ich majitelia to vedia, vsetci fanuskovia do jedneho to vedia. ale aj tak budu hovorit ze idu na tituly, pomaly idu formovat celu dalsiu generaciu v f1. ach.

@Situs @HellHogr

Hrozne se bojíte toho Mercedesu.
To bude dobry hoši. Bude to trvat jen pár let.

Já jsem v pohodě, pokud bude Mercedes raketa, tak bude dominovat McL a ne Mercedes :hugs:

Takze Piastri bude 5 nasobny?

a na toto si ako prisiel? od rb maju naskok 15 rokov, kedze ten novy motor je len evoluciou terajsieho

Piastri nebude mistr ani letos.
Nemá na to hlavu.

Koho Wolff hodi cez palubu Antonelliho, alebo Russella?