Wheatley sa pokúsil presvedčiť Browna, nech McLareny nepredbiehajú Bortoleta | Magazín F1 - F1online.sk

Jonathan Wheatley je už naplno zahniezdený na boxovom múre Sauberu. Ten robí v posledných mesiacoch míľové pokroky a tím sa po dvoch rokoch strádania na chvoste štartového poľa opäť objavuje na obrazovkách priamych prenosov. Aj keď to stajni nepokazilo radosť, jej rakúsky výsledok mohol byť ešte lepší, keďže Gabriel Bortoleto mal našliapnuté minimálne na siedme miesto Fernanda Alonsa. Brazílskemu mladíkovi sa z boxového múra pokúsil pomôcť aj jeho šéf.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205768/wheatley-sa-pokusil-presvedcit-browna-nech-mclareny-nepredbiehaju-bortoleta

Zajímavé takto posílat během závodu zprávy jinému týmu :smile: Jde vidět že je to chytrej a znalej chlap, a dobře odhadl co je dost možná se zkušeným Alonsem čeká :+1: Naštěstí pro Alonsa tam prostě Norris profrčel v tu pravou chvíli, a Piastri mu byl v patách takže nějaké taktiky stejně nebyly od nich na stole.

1 Like

Bortoleto isiel na svojho manazera velmi v rukavickach…

2 Likes

Norris Alonsovi hodně pomohl, bez něj by to bylo na konci ještě větší drama no. Alo se ho dobře chytil.

2 Likes

Ano ale nechybalo vela a Alonso mohol Landa odpáliť …

1 Like

To nevim, jak moc k tomu chybělo, nic se tam nestalo. Kdyby Alonso nějak nedobrzdil a sundal Landa, tak samosebou dostane pencli, jenže to můžeš říct o každé situaci v F1.
Třeba Norris sám to moc dobře ví z Kanady, jaký to je narvat to pod DRS do svého kolegy. Tam se ale vyřadil sám naštěstí.

2 Likes

Měl velké koule, ale zmákl to bez škrábance :wink:

1 Like

Ne nechybělo, Alo není Lando, aby to napálil do monopostu před sebou

1 Like

Austrália 2016? Keď teda zas riešiš Landa a robís si z neho p.rdel.

7 Likes

Já si z něho nedělám prdel. Ale komentář, že Alo málem sejmul Landa jsou mimo, a po Kanadě to vyznívá ještě víc mimo.
Jinak co s Austrálii 2016? Ty sis nevšiml, že se Gut posouval v brzdné zóně zpátky do závodní stopy?:thinking:

2 Likes

Honzo takto a naposledy z mojej strany. V živote som nenapísal nikdy nic zlé na Ala. Ak ano najdi mi to a daj sem. Nenadával som nikdy tebe. A ak by sa to Alovi náhodou z kolegom stalo neriešil by som to. Proste to patrí k pretekaniu. Tým to uzavriem. A píš ako uznáš za vhodné. Ahoj.

3 Likes

V pořádku, já se tu nechci hádat a řešit blbosti. Víš, že jsem se Landa často zastával a zastanu. Pojďme to nechat být a bavme se k F1 slušně a věčně.
Btw Lando bude mít svoji tribunu na Silverstone

6 Likes

Presne tak. Uzavrime to všetko a prestanme to hrotiť. Máme všetci dosť s.račiek v bežnom živote aby sme si tu robili peklo aj z koníčka ktorý všetci milujeme. Načo je to dobré?Ano o tribúnach viem len pracovne GB nedáme. Chystáme sa do Bahrajnu z priateľkou 2026.

6 Likes

Proběhlu to taky, že Norris prý nějak uhnul Piastrimu, při tom jeho probrždění. Před chvílí na mě vyskočilo video (onboard Piastriho), ze kterého to teda vubec neni poznat, resp. Norris podle mě neuhýbal, Oscar to nakonec ubrzdil s tím flat spotem, ale tam to teda zavánělo.

1 Like

Tak přeju, ať se vám v Bahrajnu líbí a budete mít krásný vzpomínky :sunglasses:

1 Like

Jj v té 4 zatáčce to bylo až moc těsný mezi McL, tam se nedivím, že tým dal Piastrimu přes prsty, protože to mohlo dopadnout špatně. Je dobře, že jim nechávají volné ruce pro závodění, ale zase mají pravidla co se smí a co ne. Tohle třeba v Mercedesu chybělo :thinking:

Wheatley sa pokúsil presvedčiť Browna, nech Mclareny nepredbiehajú o kolo Bortoleta :rofl: :rofl: sorry, ale čo pre boha živého Wheatley čakal, že Mclareny “zatiahnu ručnú” a Lando s Oscarom si to budú navzájom rozdávať za Bortoletom? :rofl: :rofl:

Veď to bola taká prdel z jeho strany medzi priateľmi z paddocku a zas sa urobil článok z jednej vety.

1 Like

Kdo ví…
Wheatley jednou při závodě volal Masimu, že potřebuje jedno kolo, a dostal ho.