Víťazstvo Lewisa Hamiltona v Silverstone sa zapíše ako jedno z najveľkolepejších v jeho kariére. Pre sedemnásobného majstra sveta malo obrovský význam a aspoň na čas zaženie “paranoidný perfekcionizmus”, ktorým trpí nielen britský jazdec, ale aj mnoho svetových športovcov, myslí si Mark Webber.
Vím, že si to slíznu, ale na mě osobně jeho 7 titulů a 104 vítězství valný dojem nedělá. Je prostě nejúspěšnější jezdec historie-pozor neplést si s pojmem “nejlepší” ! Dosáhl toho díky brutální technické převaze Mercedesu, kdy rozdíl mezi Mercedesem a zbytkem pole byl až tristní a směšný. Mercedes musel škrtit výkon, aby zacpal huby konkurentům i veřejnosti a nedevalvoval tak sport víc než je nutné. Hamilton absolutně znehodnotil historické tabulky! Pozor, já mu to nevyčítám-využil by to na jeho místě každý. Považuji ho za výborného pilota a dlouhá léta jsem mu fandil, ale to představení Mercedesu od 2014-2020 mě doslova znechutilo. Dneska se jdou všichni zbláznit z převahy Redbullu, která pokud vůbec je, nebo byla -tak je absolutně nesouměřitelná s převahou Mercedesu!
Tak zacnem ja. Na mna ako na nefanusika lewisa to dojem robi, 7 titulov? 104 vitazstiev? Prosim ta. Nech si aky si toto musis uznat ako TOP z TOP
Súhlasím
To nejak nikoho nebude zaujímať za dve hodiny za dva roky za 20 rokov. To je len a len jeho sikovnost ze tam prestupil, spravil dobry tah, vyslo to, mali prevahu no a co? Asi na nom nieco bude kedze bottas má presne taky isty počet titulov v f1 ako my tu vsetci na fore dokopy.
A zase súhlasím. TU na fore ale redbull ma neskutocnu prevahu nekonecno rokov ale uz po prvom roku sa tu volalo po zmene pravidiel ved koniec koncov isto to tu citas…
Na zaver. Neber to ofenzivne, lebo ja som mozno ten predposledny ktory tu fandi hamiltonovi, ale trocha rešpektu k nemu urcite treba (myslim tym ze k jeho počtom) aj ked statistiky su dobre len na wikipediu ako tvrdi TOTO