Webber o Hamiltonovi: Ako keď žralok zacíti krv | Magazín F1 - F1online.sk

Víťazstvo Lewisa Hamiltona v Silverstone sa zapíše ako jedno z najveľkolepejších v jeho kariére. Pre sedemnásobného majstra sveta malo obrovský význam a aspoň na čas zaženie “paranoidný perfekcionizmus”, ktorým trpí nielen britský jazdec, ale aj mnoho svetových športovcov, myslí si Mark Webber.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163338/webber-o-hamiltonovi-ako-ked-zralok-zaciti-krv

3 Likes

Čelisti

Z kina ploužíme se polomrtví děsem
Jako sulc se třesem
kolik krve proteklo tam asi nikdo nezjistí
A to prosím zavinily pouze jedny čelisti.

Někdy před 45 léty vyšlo v Dikobrazu od autora Miloslava Švandrlíka.

1 Like

1 Like

Vím, že si to slíznu, ale na mě osobně jeho 7 titulů a 104 vítězství valný dojem nedělá. Je prostě nejúspěšnější jezdec historie-pozor neplést si s pojmem “nejlepší” ! Dosáhl toho díky brutální technické převaze Mercedesu, kdy rozdíl mezi Mercedesem a zbytkem pole byl až tristní a směšný. Mercedes musel škrtit výkon, aby zacpal huby konkurentům i veřejnosti a nedevalvoval tak sport víc než je nutné. Hamilton absolutně znehodnotil historické tabulky! Pozor, já mu to nevyčítám-využil by to na jeho místě každý. Považuji ho za výborného pilota a dlouhá léta jsem mu fandil, ale to představení Mercedesu od 2014-2020 mě doslova znechutilo. Dneska se jdou všichni zbláznit z převahy Redbullu, která pokud vůbec je, nebo byla -tak je absolutně nesouměřitelná s převahou Mercedesu!

1 Like

Tak zacnem ja. Na mna ako na nefanusika lewisa to dojem robi, 7 titulov? 104 vitazstiev? Prosim ta. Nech si aky si toto musis uznat ako TOP z TOP

Súhlasím

To nejak nikoho nebude zaujímať za dve hodiny za dva roky za 20 rokov. To je len a len jeho sikovnost ze tam prestupil, spravil dobry tah, vyslo to, mali prevahu no a co? Asi na nom nieco bude kedze bottas má presne taky isty počet titulov v f1 ako my tu vsetci na fore dokopy.

A zase súhlasím. TU na fore ale redbull ma neskutocnu prevahu nekonecno rokov ale uz po prvom roku sa tu volalo po zmene pravidiel :joy: ved koniec koncov isto to tu citas…

Na zaver. Neber to ofenzivne, lebo ja som mozno ten predposledny ktory tu fandi hamiltonovi, ale trocha rešpektu k nemu urcite treba (myslim tym ze k jeho počtom) aj ked statistiky su dobre len na wikipediu ako tvrdi TOTO :joy:

4 Likes

Zraloka najprv predbehli a ponizili 2 delfini a nebyt technickej poruchy Russela, skoncil by druhy.

Ale ano, cisty zralok.

A nazvat vitazstvo s najrychlejsim monopostom na trati a po tom, co odstupil kolega, velkolepym je uz len ukazka toho, ako je niekto mimo.

1 Like