We are the Champions, ale bez teba. McLaren pri majstrovských oslavách na pódiu zabudol na Piastriho | Magazín F1 - F1online.sk

Nemyslím si že to je přesně tak, jak píšeš. Mclaren na Landa nejede…ale bejt úplně sporavedlivej nikdy nejde. A Lando je díky tomu jaký je prostě více oblíbenej a trčí to ven a nějak to vypadá, ale realita je taková, že je to ± spravedlivé. V ničem není úmysl…manipulace.

1 Like

Tak se koukni na včerejší diskuzi pod dotyčným článkem, je to zábava to číst. :joy: ( ale chapu, že když někdo nečemu věří, tak to dokážu pochopit , ale je to skvělá ukázka falešné reality)

Dělá se trochu z komára velbloud. Oslava byla v pořádku, a hlavní účastníci byli pohromadě, Piastri je jen pomocník ze zahraničí, takže zase z něho nedělejte nějakýho chudáčka na kterýho by se mělo čekat :stuck_out_tongue_closed_eyes: Ještě se tam měl rozbrečet že na něj nepočkali :smile:

3 Likes

Pomocník ze zahraničí s agresivním bodovým náskokem? :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Jo ten tam neni potřeba.

3 Likes

Já myslím že ty jsi včera s těmu plky začal a dnes v tom pokračuješ. Zapni sebereflexi

Co jsem včera napsal, tak za tím si stojím. Ale jelikož vy letos nejste schopni ukázat ani jeden benefit pro Piastriho, za to Lando už má pěkný seznam, tak já jsem ten špatnej. To víš že jo :wink: Na to jsem tady zvyklej.

4 Likes

Tak jinak, mluvil Brown k Piastrimu ano/ne? Vypl Piastri monopost během te komunikace ano/ne?

1 Like

Možná mu to auto vypli na dálku a šli slavit, stejně s ním už nepočítali a Zak by to pak nestíhal :smile:

2 Likes

Ale když už píšeš sebereflexi, v které věci? Jako konkrétně? Ať můžeš argumentovat a já to mohl posoudit s pro mě novým pohledem.

1 Like

A tak reagoval jsi včera na smyšlený článek, falešnou realitu , tam to dokážu pochopit… ! A bavíme se jen o těchto konkretních věcech. Ty do toho zatahuješ “všechno”.

Já fandím Mclarenu, jezdci jsou “podružní”. Ono to vše vychazí tak že Piastri nic moc nepotřeboval , kdežto Lando ano. Vypadá to blbě, to je pravda. Ale rozhodně na něj nejedou… já myslím že to každý hledá. Chápu Piastriho zklamání, ono to k tomu patří, nic se ale nestalo… myslím že Piastry vyhraje. Landovi škodí že je mnohem oblíbenější a situace šli proti němu a bylo mu pomoženo. Za to bude platit, ač to bylo férové… i když aby to bylo všechno férové , nelze zajistit.
Pořád si myslím, že podmínky mají zcela stejné.

1 Like

aj tak to bol fuckup, ze niekoho z timu ci fia neposlali nech tam Oscara najde a privedie na oslavy. Stale je to championship leader.

3 Likes

Manipuluješ a možná o tom ani nevíš

1 Like

Však to je i v článku, že je to divné. No některým to tak nepřijde tady. Celý mi to vlastně přijde velmi smutný…

A tak jasně že to je divné, ale určitě to nebyl úmysl., či nějaké hry. Neblbněte…to přesně novinaři chtějí, najít přiběh. Realita není důležitá…

No neviem. umysel to asi nebol. ze hej spravme to rychlo kym je Piastri v press room… To nie, ale si predstav, ze ma oslavy kontrukterov napr RB, zabudli niekedy na Pereza? Si predstav zeby zabudli na Verstappena…

6 Likes

Já myslím že jsem se k té vysílačce vůbec nevyjadřoval. Postoval jsem ji ještě před zveřejněním, ale jako to mi ohledně počínání McLarenu a věci kolem toho přijde jako nicotná záležitost. To že byl Piastri naštvanej bylo jasný, tam nevím proč by jsme se kvůli tomu měli chytat.

“Podmínky mají zcela stejné.” No, tady se prostě rozcházíme, podpora a činy vypadají opravdu tendenčně. Osobně se mi nechce věřit že Stella by byl něčeho takového součástí, jenže ona ta preference jezdce opravdu může vznikat z podvědomí a z okolí v kterém se pohybuješ, a to že tam domácího Landa nosej na rukou je prostě asi realita. Ono ani si nedokážu představit jak by to vypadalo ve Španělském týmu se Španělem. Docela by mě zajímali články k McLarenu v Australských médiích :smile:

Neslyšel jsem žádnou podporu k Piastrimu který byl prostě nekontrolovatelným vozem Landa odstrčen, Lando jako by se mu pak v prohlášení ještě vysmál a McLaren to podepsal. No jo, mě to po tom jak Piastri poslušně maká pro tým i Landa na úkor vlastního zájmu dost zvedlo mandle. Mě to ukazuje tu iluzi jejich férovosti, kdy je Piastri využíván k vyšším zájmům a pak se “pochčije”.

1 Like

McLaren má Golden Boye a Piastri…Piastri má Golden Showers. :smiley:

2 Likes

Jinak, já být fandou McLarenu, taky bych se jistě snažil tam tu preferenci nevidět. Fandil jsem jejich progresu i přístupu. To co z Papaya rules nebo co to je udělali, to je děs běs. Hned zkraje letoška jsem psal že transparentnost, jasnost, včetně případných interních trestů atd musí být přesně dáno aby jezdci měli důvěru a mohli fér bojovat. Tohle k tomu má na míle daleko, změnilo se to v mých očích na čistou manipulaci, ne fér boj. Možná jsou jejich záměry křišťálově čisté, s rozhodně ale na míle vzdáleným výsledkem. Pistri bude muset začít hrát hry, včetně kontaktů. Podle mě je zahnanej do kouta, škoda.

1 Like

Jenom Tě trochu doplním, tohle se psalo bezprostředně po GP Maďarska:
https://www.formule.cz/clanek/47855-norris-zvitezil-s-nemoznou-strategii
A přesto od té doby jede, že všechno bylo od začátku jasné, všichni to věděli a McLaren úmyslně Piastriho poškodil horší strategií. Já už to vzdávám :smile: .

No, jenže poškodil. Změna strategie na zdolání kolegy není fér, pak opravdu ve férovém McLarenu nevidím problém Piastrimu pozici vrátit. McLaren to Landovi umožnil a získal tím vše. Piastri musí kompenzovat i Ladův zkažený pitstop. Mě to nesedí, ale asi o férovosti a F1 nic nevím, že.

2 Likes