Vzhľadom na našu históriu je spolupráca dobrá, hovorí Gasly o Oconovi | Magazín F1 - F1online.sk

Mohla niekedy fungovať takáto jazdecká dvojica? Aj keď sme medzi Estebanom Oconom a Pierrom Gaslym očakávali väčšie „ohňostroje“, pravdou zostáva, že sa na trati stretávali častejšie, než by si priemerný šéf tímu prial. Podľa druhého menovaného však ich vzťah nie je taký toxický, ako si veľa ľudí predstavuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/157204/vzhladom-na-nasu-historiu-je-spolupraca-dobra-hovori-gasly-o-oconovi

Ze profíci, furt jak male deti

1 Like

taky Hamilton vs Rosberg, ale z lidlu

Takych dvojic je vela, ale Alpinaci si tusim riesili aj frajerky, to pridava na pohode :smiley:

haha, no, go big or go home po francuzsky :smiley:

ja neviem, ja si myslim, ze su obaja profesionali akurat tak v takychto PR reciach, ale vnutri teamu maju problem s interakciou

neni mozne aby na briefingu mali striktne vykomunikovany postup pri VC a Ocon to tam posle

Jasne, obaja dobri piloti, ale urcite im to neklape tak, ako sa musia tvarit.
Vysledok je zadrhnuta dvojica v zadrhnutom time, co je skoda…

Vies si ocona osobne predstavit v Mercedese?

Ak k Russellovi z roznych dovodov nezoberu Sainza ci Kimiho a Max neprestupi, resp ak, tak najskor od 26, tak preco nie, napr na 1+1, nech sa ukaze a uvidi sa… Mne by tam nevadil. Ty to vnimas ako?

ja si myslim, ze Toto je prilis konzervativny aby tam k Russellovi zobral ocona

aj z jeho vyjadreni o Antonellim mi to tak pride, ze “neprecenujme chlapca” “je mlady, potrebuje jazdit aj v F2 este” atd

Ano, nemyslim si ze tam Ocon bude, ale predstavit si ho tam viem.
Ak Max odmietne, Sainz pojde inde a Kimi W, tak na sezonu dve by Ocon nebol zly…

no, vedla ma Bottas obavy, tak aj on je mozno hratelny, popravde z mojho pohladu asi najviac konzervativna volba

To ano, mozno az prilis :smiley:
K Ham bol Bot idealna dvojka, ake pride mi vysumely…
Ocon by to ozivil a myslim ze je aj rychlejsi, no kto vie ako by to fungovalo s Rus…

ono je mozno na mieste otazka, co sa Wolffovi ho.ni hlavou, ci je zmiereny s tym, ze ani dalsi rok uz mercedes nebude v toptrojke lebo to proste nestihnu a orientuje sa na nove regule. alebo si nejak stale mysli, ze to daju, zvladnu a v tom pripade bude potrebovat feedback a skusenosti, co teda maju okrem antonelliho asi vsetci sklonovani

Je to tak, uvidime, ma vela moznosti…
Ja uvitam vacsie zmeny.
Napr. taky Lewis mi do Ferrari vobec nepasuje, ale za tu zmenu som rad, je to ozivenie a bude zaujimave sledovat to…

1 Like