Když je takova krize mezi jezdci, proč se tam nedostavaji dříve jezdci z nižších kategoriích?
Staré bylo lepší, než nove? A proč teda v Brazílii bylo podium s 5 místem a na monopostu byly věci z vývoje všechny
Zbytečné se ptát, on se na to přece nedívá. Jen ho něco napadne a napíše to.
No právě proto, že je ta personální krize, psal jsem o tom.
Personální krize mezi jezdci je jenom jeden z průvodních jevů přeregulování a zabetonování soutěží. Já vím, už není doba, kdy italský autoklub koupil pro Lellu Lombardi starší Brabham a ona se s ním zkusila kvalifikovat do závodu F1, ale to, co je teď, je druhý extrém.
Ne, ty si nepsal o personální krizi, ty si napsal, že jsou všichni jezdci kromě Maxe neschopní. Ale u tebe je to čistě snaha o provokaci
Můžu se zeptat, ty máš problém s regulacema obecně?
Skvělých jezdců je habaděj. Bohužel ve sportu spravedlnost neexistuje a v motorismu jde hlavně o peníze. Výkony jsou až na druhém místě.
Příklad. Má vnučka v první třídě poráží holky ze třetí třídy, ale trenérka si ji nevšímá, protože holt nedostává kapesné.
A tak to máme snad v každém sportu. Počinaje atletikou a konče hokejem. U drahých sportů jsou rozdíly mnohem výraznější.
Zase mě zkoušíš, a zase ti to nevyjde.
Mám hroznou rýmičku, takže není vůbec jisté jestli to přežiju.
Nefunguje mi mozek a asi ani spousta dalsich orgánů…
Já tě zkouším? Ty si to sám napsal
Jsi tak chytrý
Odpovím ti já, není nic horšího než jakákoliv regulace čehokoliv.
Snad jedině odbory.
Přeji rychlé uzdravení. Rýmička je skutečně smrtelná choroba. Alespoň pro nás chlapy.
Pomáhá svařák.
Tak jsme se zasmali a můžeme jít dal
To se tak nedá říct, i když obecně jim moc nefandím. Jsou oblasti, které se bez určité regulace neobjedou, ale musí se s nimi opatrně. Většinou se těm, kdo mají moc rozhodovat, zalíbí, dávají jim další moc, takže mají tendenci výsledky vyhodnocovat nesprávně, aby se části svojí moci nemuseli vzdát.
Jo takto, rozumím, já jen, že jsem si všiml, že ti regulace v F1 a motorsportu vadí jinak s tím souhlasím, regulace mají zamezovat negativním jevům, ne je vytvářet
Poslední dobou to všechno strašně brzy vzdáváš.
Začíná s tebou být nuda, to není dobré.
Jen moc tlačíš na pilu s tím získávat pozornost druhých
Říkalo se, že funguje medvědí mléko - horké mléko, med a rum. Ale nikdy jsem se neodhodlala to vyzkoušet, prý je to docela zabiják .
Může se přidat kousek Alpy s hřebíčkem.