Výmena vedenia Ferrari Sainzovi nevonia: Ani Rím nebol postavený za deň | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď sezóna skončila, život vo Formule 1 sa určite nezastaví, zvlášť po tom, čo uzreli svetlo sveta špekulácie o odchode šéfa Ferrari Mattiu Binotta. Informácie sa rôznia, no buďto v Maranelle prebehne revolúcia alebo sa vloží dôvera do súčasného vedenia a staví na toľkokrát omieľanú stabilitu. Čo z toho bude lepšie? Na to sa novinári v Abú Zabí spytovali aj samotných jazdcov Ferrari.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/84467/vymena-vedenia-ferrari-sainzovi-nevonia-ani-rim-nebol-postaveny-za-den

len tento “Rim” stavaju od 2009, takze to nieje den, ale 13 rokov!

3 Likes

snad nehovori z vlastnej skusenosti :slight_smile: ale aj tak, postavit sucasny Rim trvalo asi 3000 rokov, takze bolo by dobre vedie s akym casovym ramcov Ferrari rata.

4 Likes

no ved ± 3000 rokov

Tu je krasne vidiet ten rozdiel mentality v Merc a Ferrari.
Merc uz chce na W13 zabudnut a uz teraz hlasia navrat na vrchol a absolutnu nespokojnost so sezonou 2022.
Vo Ferrari sa tesia z druheho miesta ved predsa len mali o cosi menej casu na vyvoj kedze uz od 2020 maju auto na ■■■■■. A fakt ze Merc bojoval s RB do posledneho preteku im v Maranele asi tiez nehralo do karat.
Proste tam sa vybudovala mentalita 3 meisto je super. Parada !!!

4 Likes

Poukazovat na “výkony” r. 2020 a chlubit se, jaký v porovnání s tímhle rokem udělali pokrok je opravdu čisté chucpe, a zásadní (spolu)zodpovědnost za celou tuhle éru má pořád jeden a ten samý člověk.

mentalita vitazov u nich ocividne neprevlada. Myslim, ze vacsina sa zhodneme, ze v tragickych vykonoch budu pokracovat aj o rok. Vymena Binnota urcite nieco prinesie, otazne ci to bude tak diametralne pozitivne iba, ten tim ma nedostatky na mnozstve miestach a zazracne odstranenie neocakavam

1 Like

moj pohlad: je dolezite si uvedomit to, co binotto uz cely rok hovori - chcu byt konkurencieschopni, co si teda myslim, ze druhe miesto je dokaz konkurencieschopnosti. Lenze maju tam minimalne jedneho pilota, co ma na ten titul, a oni mu ho nie a nie dat, tak sice ma CHarles najdlhsi kontrakt v historii, ale aby sa aj naplnil :smiley:

1 Like

13 rokov, 3ja majstri sveta bez zisku titulu v time, a vymenu sefov a personalu ani nepocitam.

1 Like

Druhe miesto Ferrari vyzera skor ako zlyhanie Mercedesu, nez ako male vitazstvo Ferrari. Skoda ze si to ti ragazzi neuvedomuju.

3 Likes

Čo tak konečne riešiť strategické oddelenie Ferrari ktoré ten to rok bola kotva

:slightly_smiling_face: :+1: (15 znakov)

Ak Sainzovi vyhovuje tento marazmus, podpriemernosť, neschopnosť, neambicióznosť tak by sa s binottom mal pratať aj on