Vylepšenia prídu, ale pravdepodobne nebudú stačiť, varuje Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Elegán. Je to nezvyk, ale takhle jednorázově v rámci reklamy počítám, mu to i sluší.

Buď špatný krejčí, nebo velká hlava.
Dle mého oča mělo být sako trochu volnější. Je trochu jako z jednoho hororu o dědictví na jehož název si zrovna nemůžu vzpomenout.

1 Like

Teď jsi mě překvapil, postřeh v oblasti módy jsem od Tebe nečekala :smile: . Asi Tě mám zařazeného ve špatné škatulce…

3 Likes

V módě bývám hodně neúprosný.
Levisky a triko je má nejpopulárnější konfekce, ale jinou módu dokáži kritizovat docela obstojně. :grin:

1 Like

Ta bílá mu ladí k těm šedinám :slightly_smiling_face:

Ferdo musíš si to dopozerať. Cez red flag si zaspal a zabudol si si potom pustiť záznam. :slight_smile:

Při porovnání nejlepšího a nejslabšího vozu v poli si tehdy zasloužili obdiv především Renaulti.

Piloti Alpinu si rozhodne zaslúžia veľký rešpekt za ten výkon, no výhra zo 17. miesta a ešte k tomu takým výkonom a rozdielom v závere, to je bez debaty ešte lepší výkon.

Emilovi se dobrý výkon samozřejmě upřít nedá, ale na bedně býval závod co závod, kdežto pro Renault býval velký úspěch i pouhé body.

akurat, ze Verstappenovi beru body este minimalne dvaja jazdci.