Vůně závodního benzínu

Jo, to mi je jasny :wink:

Obecne na financnich sluzbach neusetris, vsechno je zpoplatneno, vychazi to tak, ze pro automobilku je vyhodnejsi to nekomu predat, malokdo ma hotovost, @PUFF takze rozumim i tomu ze na to prodejci ani moc neslysi, splatky jsou urcite preferovane.

akoze rozumiem ale zas si napisal nieco co nechapem ako si myslel :smiley:

predat niekomu kto to nasledne preda koncovemu zakaznikovi vo forme leasingu?

Jo nechtějí cash. Nechtějí ani rychlý splátky. Mají to dokonce nastavené tak, že třeba jen na 2-3 roky ti dají vyšší úrok, aby sis to vzal na 5… :smiley:
Takže i pro tebe je ve finále výhodné si to vzít na 5…

Šašci. :slight_smile:

1 Like

aby som si to nezobral na 5 tak mi daju vyssi urok na 3 roky? asi som unaveny…

No, automobilka ty uvery primo podle mne neresi, ale prenechaji to nejake financni spolecnosti, mozna maji i svoji, a ta si na tom vydelava, prave na tech splatkach, urocich atd…

ano, pokial viem tak automobilky aspon v Europe ponukaju priamo zakaznikom leasing

1 Like

Jo, když bych chtěl třeba na 2 roky, tak je úrok11,49%. Na 3 roky mají 9,49% a na 5 - 7,99.

Jo je to Volkswagen financial něco… Takže přímo od VW.

1 Like

fakt som unaveny, namiesto vzal som precital nevzal

inak viete ako to funguje v Amerike? :smiley:

Něco jako kreditový systém a všechno na splátky?..

Takže kupuješ na co nemáš, abys dělal dojem na lidi, kteří tě mají u prdele a musíš makat, abys za měsíc nebyl pod mostem? :smiley:

In the United States, however, direct manufacturer auto sales are prohibited in almost every state by franchise laws requiring that new cars be sold only by dealers .
a dealeri si davaju 10-20k prirazky “kvoli vysokemu dopytu” :smiley:
neviem ci to s tym dopytom je len na oko alebo naozaj nestihaju dodavat

1 Like

No vidis, ve Statech maji dokonce automobilky primo zakazane prodavat auta :writing_hand:, to jsem ani nevedel.

Tomu dopytu bych neveril, proste si tak navysuji zisky, pokud maji svoji financni spolecnost, ktera jim prodeje zajistuje.

Pres to se krasne dostavame k E-automotive, nekomu se vyplati tlacit na vyrobu elektroaut, jak jinak nez pres politiky v EU parlamentu, to je cele, novy produkt je treba tlacit ne :sweat_smile:

Nene, nic takového, jen moje motorky pro zábavu.

1 Like

Nějaký kvíz?
Nebo?

ani neviem. Len rozplyvanie sa nad krasou umeleckeho diela

1 Like

To by mohla být nějaká stopětasedma Jawa. Možná Číza. Pouze tipuji. Spíše Jawa.

preco myslis, ze stopetasedma?

Podle mě to je JAWA 350.

ty mas odpor k starym strojom to je znat