Jo, to mi je jasny
Obecne na financnich sluzbach neusetris, vsechno je zpoplatneno, vychazi to tak, ze pro automobilku je vyhodnejsi to nekomu predat, malokdo ma hotovost, @PUFF takze rozumim i tomu ze na to prodejci ani moc neslysi, splatky jsou urcite preferovane.
akoze rozumiem ale zas si napisal nieco co nechapem ako si myslel
pro automobilku je vyhodnejsi to nekomu predat
predat niekomu kto to nasledne preda koncovemu zakaznikovi vo forme leasingu?
Jo nechtějí cash. Nechtějí ani rychlý splátky. Mají to dokonce nastavené tak, že třeba jen na 2-3 roky ti dají vyšší úrok, aby sis to vzal na 5…
Takže i pro tebe je ve finále výhodné si to vzít na 5…
Šašci.
aby som si to nezobral na 5 tak mi daju vyssi urok na 3 roky? asi som unaveny…
No, automobilka ty uvery primo podle mne neresi, ale prenechaji to nejake financni spolecnosti, mozna maji i svoji, a ta si na tom vydelava, prave na tech splatkach, urocich atd…
ano, pokial viem tak automobilky aspon v Europe ponukaju priamo zakaznikom leasing
Jo, když bych chtěl třeba na 2 roky, tak je úrok11,49%. Na 3 roky mají 9,49% a na 5 - 7,99.
Jo je to Volkswagen financial něco… Takže přímo od VW.
fakt som unaveny, namiesto vzal som precital nevzal
aby sis to vzal na 5…
inak viete ako to funguje v Amerike?
Něco jako kreditový systém a všechno na splátky?..
Takže kupuješ na co nemáš, abys dělal dojem na lidi, kteří tě mají u prdele a musíš makat, abys za měsíc nebyl pod mostem?
In the United States, however, direct manufacturer auto sales are prohibited in almost every state by franchise laws requiring that new cars be sold only by dealers .
a dealeri si davaju 10-20k prirazky “kvoli vysokemu dopytu”
neviem ci to s tym dopytom je len na oko alebo naozaj nestihaju dodavat
No vidis, ve Statech maji dokonce automobilky primo zakazane prodavat auta , to jsem ani nevedel.
Tomu dopytu bych neveril, proste si tak navysuji zisky, pokud maji svoji financni spolecnost, ktera jim prodeje zajistuje.
Pres to se krasne dostavame k E-automotive, nekomu se vyplati tlacit na vyrobu elektroaut, jak jinak nez pres politiky v EU parlamentu, to je cele, novy produkt je treba tlacit ne
Nene, nic takového, jen moje motorky pro zábavu.
Nějaký kvíz?
Nebo?
ani neviem. Len rozplyvanie sa nad krasou umeleckeho diela
To by mohla být nějaká stopětasedma Jawa. Možná Číza. Pouze tipuji. Spíše Jawa.
preco myslis, ze stopetasedma?
Podle mě to je JAWA 350.
ty mas odpor k starym strojom to je znat