si hrach sachy a teraz robis machra.
Nehral, ted si hraju na Donka.
Ja som videl, ze posledne zavody Hamilton deklasoval Verstapena. Ale ty si sledoval ine zavody 
No Verstapen zjavne tiez, ked neziskal titul a to je povazovany za najlepsieho jazdca galaxie 
Ked nevies co napisat, skus nespravit rovnaku chybu ako par degeskov tu na fore v podani ‘‘stev’’ a radsej sa vyhni odpovedi. Lebo toto co si napisal je totalna blbost. Aj vytlacit ho mal za kazdu cenu vsak ? Jasne, ze Norris isiel radsej dalej od neho ako riskovat koliziu… ako velmi by Cunodu potrestali za koliziu ? To je kazdemu jedno, ale co kazdemu neni jedno, Norris by prisiel o titul. Takze radsej aj 2m okolo neho obiehat aj cez tribuny… Ved Verstapenovi sa taketo manevre niekolko krat prepiekli a blokovanie vytlacanie ani nehovorim.
Takze by som sa chcel opytat. U Verstapena sa to oznacuje za genialnu jazdu a u ostatnych za porusenie pravidiel. Preco ? A ked ludia fandia Ver preco robia vzdy taku velku vedu ked niekto nieco skusi na neho RAZ ZA CAS, ked Ver to robieva pravidelne. Vsak fandite drzemu jazdcovi, mali by ste rovnako drze chovanie tolerovat aj od ostatnych jazdcov.
V 2024 Norris spravil par krat divebomb v rakusku a uz sa tu riesilo ze ako bezhlavo a neuvazene jazdil
Russell sa mu raz tusim 22-23 vopchal po starte v prvej zakrute do vnutrajska a uz tu bol skandal, ze zavody sa v prvej zakrute nevyrhavaju.
Fandite Verstapenovi, ako mozete ukazovat rpstom na druhych ? FAIL
Neviem o com rozpravas. Cunoda mal legitimnu obranu a trest dostal neopravnene. Prial by som si aby Norris, alebo hocikto iny stratil titul po takomto manevri? Urcite nie. Ja som ten posledny, kto by trestal opustenie trate pri suboji. Za mna su taketo predbiehacie manevre OK, tento a napr aj leclercov na Russella (tusim v Holandsku). Nemam, ale problem pomenovat veci ake su.
Emil nikdy nikam neprestoupi, skonci drive nez Lewis.
Jak dlouho budeš kyselej a přát soupeřům Maxe tresty a nehody?
O com rozpravas, co nevies citat? chces to prelozit?
Já neumím číst? Však tě cituji, tak co se tu zase točíš, jak tvýmu zbuařovi na sedačce, když a tebe vytáhl kleště
Uz jsme se bavili, kdyz si chces pokecat nemusis to delat pres trolleni.
Cunoda nemel dostat trest, ryly…