Všetci sa budú triasť o svoje sedačky, predpovedá Herbert. Postará sa o to Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, v ociach fanusikov su vacsinou najhodnotnejsie tituly tie, ktore vybojoval ich favorit. Zamienka zhodit hodnotu titulu sa najde vzdy, karta dominantneho auta, pripadne slabeho timoveho kolegu sa da pomerne jednoducho vytiahnut na kazdeho majstra sveta.

Ano, podla mna je. Taketo vyjadrenia od Alonsa nevypovedaju nic o hodnote titulov Hamiltona a Verstappena, skor dokazuju nespracovane krivdy, ktore si v sebe Alonso nesie, konkretne v suvislosti s Hamiltonom porazka v roku 2007 a pocit, ze on podobne stastie na taky dominantny monopost vo svojej kariere nemal. Ze sa Alonsovi najlahsie chvali Verstappen, proti ktoremu sa v boji o titul nikdy nepostavil a neutrzil od neho horku porazku, nie je velmi prekvapive.

Registrujem tvoju sustavnu snahu ma v kazdom komentari urazit, ale tato snaha je celkom zbytocna. Tvoj nazor pre mna v tejto suvislosti vobec nic neznamena.

3 Likes

helmutko nebuď kyselej, už je to víc jak týden…

1 Like

Helmutko se z toho snaží udělat AD21, což je naprosto směšné

1 Like

stratili hodnotu lujzove tituly ked ho zajazdil, button, russell a teraz potupne leclerc?

vela bude zalezat, ze ako si maxik bude uzivat jazdu v strede pola a mozno az na jeho konci, ze ci sa tam nerozlozi na suciastky. videli sme, ze vzdy ked sa mu nedarilo a nebodaj sa nieco posralo a on sa dostal hlboko do pola tak si to naramne “uzival”. z tych jeho vysielaciek bola doslova citit ta jeho frustracia a nasranost a to pritom bola vysoka pravdepodobnost, ze s tym autom v ktorom sedi sa bude lahko predierat dobredu. no len ak bude buducorocne auto pomale a k tomu motor z gp2 tak ak bude startrovat z konca tak asi tazko bude moct pocitat, ze zopakuje tohtorocnu braziliu

a s tym, ze ho bude chciet kazdy tim to tiez nieje take iste
ten co postavi najlepsie auto a pojde si s kludom po titul s tym, ze je takmer istota, ze tituly bude vyhravat aj dalsie roky tak preco by taky tim riskoval problemy najatim maxa a rozbil si vitaznu zostavu? to auto nemusi maxovi sadnut a ak mu aj sadne, ale bude s timovym kolegom prehravat(pravdepodobne by vymenili dvojku a nie toho kto im vyhral titul) tak vieme ako dobre take prehry maxo znasa :slight_smile:

Tady to máš Puffe, vem si konečně příklad z Kimiho a nebuď tak kyselý…

3 Likes

Kyslu kapustu uz nakladam, bude hotova ked AM vytiahne na testoch svoje faro.

Já nejsem. Helmutko je kyselej jak p.del od posledního závodu. A Situs si vymýšlí pravidla z Ugandy.

Tak mi řekni, proč za stejnou věc dostal Norris pencli 2024?:thinking:

1 Like

Naopak Puffe, to vy si do pravidel cpete co tam není. Předjel mimo trať, tam je to striktní :man_shrugging:

1 Like

Nevím no, Puff něco píše o AD21 a pak sám by jednal jako Masi😔

1 Like

No psal že obě provinění se musej trestat zvlášť, teď že stačí Cunoda :smile: :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Suhlasim, a Schumi je hned po Hamovi :grinning:

Tak to si nalozil :smiley: :+1: :rofl:

A menenie stopy viac krat ci, vytalcanie je v pohode ? Jasne v RB time ziadna novinka.

1 Like

Uchh velmi ste mi nalozili, ale fakty su fakty… Legenda Max porazil 2021 umelinu, aj ked mal slabsie auto. Lui sa nevedel dostat ani na podium tento rok. Lui potrebuje o 2 s rychlejsie auto aby mohol repovat, navrhovat sukne a bojovat za zlocincov.

ked ma okruh 13 zakrut tak kezdy pilot meni stopu minimalne 13 krat. Cunoda nebol na rovinke povinny ist rovno. pravidla nic take nehovoriia. Pravidla hovoria o zmene smeru ako reakciu na utok, nie ked pilot vpredu spravi pohyb ako prvy. Ked si pozries zaznam takyto manever Cunoda na Norrisa spravil 1x, cize trest nemal dostat! Norris ho nasledovat, pretoze sa chcel vyviezt v slipstreame.

Tímhle bych to uzavřel.

Kde si byl helmutko, když Max lital v Mexiku jak hadr na holi mimo trať?

1 Like

No v Mexiku som nebol, ty si bol kde?

no u zubaře v tu neděli jsem nebyl.

2 Likes