Já osobně cítím po konci sezóny určitou hořkost, a proto je velká tendence zveličovat a naopak degradovat. Ale to je můj pohled z mojí bubliny. Takže jestli to je v pohodě, protože se s tím nepočítalo, tak v pohodě.
Pre mňa to, že je slabučký šampión (ale stále šampión, takže vôbec nespochybňujem jeho titul ako tu bolo naznačené), resp. radí sa k tým slabším, ktorý titul získali najmä vďaka najlepšiemu autu.
Nedokázal si to vydedukovať už z toho môjho prvého príspevku?
A co vyplyva z toho, ze je pre teba Norris slabucky sampion?
Čo by z toho malo vyplývať? Je to moje tvrdenie a môj názor, čo chceš aby z toho vyplývalo?
Jediné, čo mi zatiaľ z tejto diskusie vyplýva, že si trápny provokatér bez úspechu. 
Co konkretne je pre teba provokacia?
Tak díky anomálii to nakonec bylo vlastně vyrovnané a přijít ještě jeden problém u McLarenu, tak to nakonec mohlo skončit překvapivým titulem pro Maxe, takže v síle okamžiku to může působit jako hořkost. Ale jakmile se nad tím člověk zamyslí, tak musí být nad věcí, protože to rozložení sil bylo jasně proti Maxovi, taková je F1 že drtivá část výkonnosti vychází z auta. A taky větší část novinářů to reflektuje a řadí Maxe před jezdce McLarenu. (Což zase samo o sobě nic neznamená.)
PS: Tím neschvaluji shazování titulu pro Norrise. Jak už jsem psal, taková je F1 a on sám nejezdil nijak špatně aby to opravdu shazovalo úroveň F1
PS2: Ani Maxovi bych za letošek nedal 10/10
Ako chapes, ze ovladol? Ze si teraz zacne sam robit aj pretekoveho inziniera a rozoberat a skladat monopost ked odislo niekolko mechanikov? Keby odisla Hannah Schmitz tak to Max ovladne este viac lebo si bude aj strategiu robit sam? Vela jemu blizkych ludi odislo co mu urcite nepomoze. S Hornerom asi urobili spravne ze ho vyrazili aj ked som si to najprv nemyslel.
Neviem si predstavit, že by isiel do McL, do ostatnych timov je to mozne…
Vobec nie. Redbull ovladol Mintzlaf. On je sef sportovych aktivit celeho koncernu a Horner s Markom boli trnov v oku, pretoze je to daleko najlukrativnejsia sportova aktivita Redbullu. Spravil to, pretoze mohol a teraz to ma pod palcom on.
Verstappenova pozicia sa vobec nezmenila. Stale je to najlepsi pilot na roste a Redbull si ho musi udrzat ak chce mat nejaku sancu bojovat o titul kedze je velmi nepravdepodobne, ze sa im podari postavit auto, v ktorom Hadjar porazi napr. prave Versatppena v Mercedese.
Trápne otázky a hra na deb!lka.
Už si prišiel na to, čo ti z toho vyplýva, že Norris je slabý šampión?
A na ti si přišel jak, že je slabý mistr světa?
Já osobně po konci sezony cítím že se na to celé rychle zapomnělo a lidi to moc nebralo 
To sa da pochopit. Norris v poslednych pretekoch dostal znacnu pomoc od komisarov. Ktovie ako by to skoncilo keby musel poziciu, ktoru ziskal s porusenim pravidiel vratit, pripadne by dostal casovu penalizaciu.
Staci potvrdit formu pristi rok a zase par pochybovacu ubyde. Tot vse…. A ja pevne verim, ze ted je Nor uklidneny, titul ma a mohl by konecne skutecne ukazat co v nem je i bez papay rules atd.
Já jsem se sezónou spokojený. Byla to krásná sezóna.
To si musíš vyřídit s Tsunodou. Jeho nesportovní manévry donutily Norrise, aby byl mimo trať.
Bylo to posouzeno správně. Zrovna na tohle hořkej být nemusíš.
Z pohledu pravidel uplně nebylo, neb pro získání pozice mimo trať žádné polehčující okolnosti nejsou 
Ako sme sa od tvojho „pre mna je to slabucky sampion“ dostali k tomu, ze Norris zrazu „je“ slaby sampion?
Ano jsou. Právě pokud jsi donucen manévrem druhého vozu opustit trať, tak se to bere jako polehčující okolnosti.
To je vycucané z prstu, v pravidlech to není.