Ale nepovídej, zarodky jsou úplně někde jinde a ty to ještě kryjes
Ja si fakt neviem predstaviť, že by Max predýchal Tota Wolffa. A už duplom nie že by Tota Wolffa predýchal ešte k Maxovi aj Jos, a Helmut.
Citis sa jak lepsi clovek tymto, ja chapem
Pro vás to možná úsměvné je ale spousta ostatních smutní ze ztráty fajn člena komunity
Však si o to hlasování řekl sám. Nevím co zase hrotíš.
Pokud Max odejde, je logický sáhnout po těch nejlepších kteří jsou k mání. Alonso a Sainz by byla velmi dobrá a výkonná dvojice. Těch možností zase tolik není. Nevím jak moc je reálné třeba vykoupení Norrise
Jo a kto by bol jednotka a kto dvojka kedsu obaja ambiciozni a hladni po vitazatve a titule?
No, krapánek příliš agresivní řekl bych
Já nevím zda by vzali oba, nebo jen Sainze, nebo jen Alonsa, nevím zda je už podepsán Perez, protože se někde již šíří že jo. Opravdu detaily neznám, ani jak moc je ten odchod Maxe skutečně reálný.
Kdyby to dopadlo že tam půjde Sainz i Alonso? Myslím že by to bylo v pohodě, i když někdy hodně intenzivní, a rozhodně silné a zajímavé duo. Jako Sainz porazil 2x Norrise, obstál proti Leclercovi, nepodceňuji ho. Ale Alonsa ani Sainze už tam nikdo nebude vychovávat, jsou to hotoví jezdci a vyzrálí profesionálové.
Je pravda, ze by po odchode Maxovcov a doktora museli najskor v RBR zacat stavat PR a vlastne cely team nanovo vramci pilotov atd cize ani ja si netrufam odhadnut jak by to mohlo vypalit
Já ale neuvažuju stlyem co dělat, abych se cítil, jako lepší člověk. Já dělám věci, který jsou buď potřeba udelat nebo jsou prospěšný nebo mě baví nebo je neudělá nikdo jinej.
Davide tyhle radoby citový nesmysly tu netahej l, buď tak laskav jo? Triperovi není 5 ani 15, aby reagoval tak, že buhuhu, někdo mi něco napsal. Hlavně, že skrz tady to do mne tu někteří kopali. Triper sám kolikrát napsal podpasovky a nikdo mu to nějak nezazlival.
Takze nad sebou sebakriticky nepremyslas, nepremyslas nad sebou v zmysle ako byt lepsi clovek?
Kto ti potom dava tie tasky, o ktorych tu pises ze sa musia urobit, situs?
Helmut uz nikam nepojde. On je ticket out nie ticket in.
Preboha o čom tu sa tu bavíte,taliani vyhrali preto lebo všetcia súpery vypadli
Cože? Kde si přišel na takovou blbost? Ty si psal o tom, že jsem něco dělal, kdy se pak cítím, jako lepší člověk. To není nic o sebekritice a příjmání zpětné vzaby. Já jsem na sebe kritický, řekl bych, že celkem dost, zpětnou vazbu přijímám.
Ale nechápu, jak si do toho zapojil i věci, co člověk musí udělat. Je to o přístupu člověka, ale asi chápeš, že člověk musí udělat věci z různých důvodů, třeba i morálního nastavení nebo osobního přesvědčení, ne jen co ti kdo poručí.
Jak, jakože už nikam nepůjdeš?
Takze ak sa vytvori anketa ohladom tvojho zotrvania na fore, akceptujes sebakriticky vysledok?
Anketa není forma zpětné vazby. Když ti vytvořím anketu na to, jestli máš přestat dělat caviky a bude hlasovat Situs jenom, tak to přijmeš? Asi ne co? Zpětná vazba má být věčná, ma mít pravidlo 2+2 (minimálně) a ma byt konkrétní vzhledem k tomu, jak vidíš (osobně), jak ten člověk pracuje/funguje