Zase jen ztrácíš čas. Jeden si plete argument s osobním názorem, další se točí na čemkoliv dokola, jak je jeho zvykem, jen aby prudil.
Ale Lolku, proč teda reaguješ většinou na Boba a jinak drží pusu?
Hlavne je to jednou tak podruhe tak, napis ze Perez je vicemistr a je dobrej prijde osobni utok. Napis ze je slabej a pod sikanou zase utok, od tech stejnych modravych krasavcu
Ale to ze maji v tymu sikanu jak Brno u hlavnich predstavitelu Horner, Marko, Verstappen je norma, jedou jakoze podle nich jsou to jejich vzory hvezdy, je to hodne trapny.
Znova, kde si prisiel na to ze mozes diktovat co komu vadi?
O F1 sa s tebou tak nejak bavit da ked prizmurim obe oci, zial pre teba, konci to na tom ze sa potom zacnes vystatovat jak to mas vsetko zmaknute, vies veci pamatas si ich a ostatni resp protistrana nech je ticho
Ja sem naozaj nechcem prestat prispievat ale vsetko ma svoje hranice
já to nediktuju, ale toho je do oči bijící, jednomu to vyčtíáš u druhého to přehlížíš.
Ty moc dobře víš, jak tady ty osobní ataky začali, tak to laskavě neházej na mě.
Tak bych preferoval diskuzi o F1, ale vidíš, jak to tu obecně vypadá, takže ne, to není, protože Hogr
Takze navod pro ty co argumentacne nestihaj, zvednout se odejit a budete moderni
Reaguju většinou jen na do nebe volající nesmysly, když mám chuť. Že jsou to stále ti samí autoři, není můj problém. Zase ty v tom chceš za každou cenu šťourat, nic překvapivého, ale beze mě. Be my guest.
Bud v klidu. Napsal jsi to dobre. Jen fakta. To ze si tu nekdo mysli, ze reakce na post je automaticky osobni je jeho problem s chapanim psaneho a s tim nic neudelas.
No prestanes sem prispivat, protoze se poustis do techto debat. Oni maji proste “dojem” a s tim nic neudelas.
Muzes predkladat fakta jak chces, branit svoji osobni integritu, vsechno marne. Jejich dojem je nad realitou.
Zareagujes vecne jako @Lole a hned je to osobni utok. Je to sice nesmysl, ale on ma ten “dojem”. A jejich “dojmy” jsou nad vsim.
Hrubiani a hlupaci vzdy vitezi. Mas jedinou moznost. Nereagovat na ne. Nebo reagovat, ale ne jako odpoved na jejich post.
Par lidi jim zkousi oplatit stejnou minci. Jenze to nefunguje. Oni takhle zijou, pro ne je to zpusob existence. Ty zijes ve svete, kde bila je bila a modra je modra.
Obcas se spletes, kdyz nevis kam presne zaradit sedou, jenze oni se nepletou nikdy. Maji preci “DOJEM”.
Radim ti dobre. Nevsimej si jich, nereaguj na ne. Fakt ti to zlepsi pocit z tohohle fora. Za chvili si to jen prectes, reknes si to je blbost a napises neco smysluplneho co si treba nekdo precte a neco si z toho vezme.
Boha tam to je kazdy deň voľačo… Kazdy deň s niekym iným dobre ze nie ale na vine su ostatní fair enough
Skusim metaforou - ak mas napr zapalene mandle, ides k doktorovi, da ti lieky, si zdravy
Lenze ked sa ti tie mandle neustale zapaluju, rozumej ten zapal sa VRACIA (reaguje na teba), tak doktor ta posle na operaciu, a tie mandle ti ODSTRANIA
Verim, ze pochopis
Proste chirurg, co ma ma operovat, ma zjavne ine priority
Chapu. Ale jak muze mit nekdo problem s tebou? Je fakt zvlastni, ze se ty lidi nezastavi a nezamysli. Furt to stejne, porad dokola.
Nejlepsi je jak nekdo zacne s fakty ze zakulisi tymu , jakoze v tom tymu pracuje nebo co, to uz je pak jina liga kdyz ho nekdo posle nekam zautocit osobne a oznacit za hlupaka co nic nevi…protoze on ma v ruce fakta
Asi som ja pre niekoho virus alebo su v tom nejake latentne city, kto vie, mna uz to ani nezaujima
ale jo. ja len vtipkujem