Vráti sa Ricciardo už v Katare? Skôr nie, priznáva Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Daniel Ricciardo zrejme vynechá pre zlomeninu záprstnej kostičky aj v poradí piate preteky za sebou. Naznačil to šéf Red Bullu Christian Horner, ktorý uviedol, že Austrálčan sa v Katare skôr nepredstaví, ako predstaví. Zaskakujúci Liam Lawson si tak môže mädliť ruky – v F1 zrejme zotrvá o niečo dlhšie, než pôvodne plánoval.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/112166/vrati-sa-ricciardo-uz-v-katare-skor-nie-priznava-horner

To máš tak :grinning:velký strach, že Ricci smete Emila z trůnu?

Ale je videt, ze Hornerovi bude po Lawsonovi v AT smutno, nevadil by mu navrat Ricciarda az pristi rok :drooling_face:

Co to šuláš v těch prstech? :nose:
Dokud ju u RB Helmut, tak se skutečně vůbec nemusíš o Emila bát.

Kdyby nebylo Helmuta, tak by Emil v F1 už dávno nebyl.

Jen si vzpomeň na Emilové začátky.
Kdyby se vedly statistiky jaké škody dokázal jezdec svému týmu napáchat, tak jsem přesvědčený, že by Emil nedostižně vévodil všem statistikám.

Chápu, že se Ti nelíbí můj argument, že žádný jiný jezdec který rozbil tolik vozů jako Emil se v F1 neudržel. Ale žádný argument nemáš.
Ono řeknout hejt místo jakéhokoliv důkazu je pohohodlnější, že? :wink:

1 Like

Můj jezdec jezdí na dané poměry velice dobře. a s jeho kvalitami jsem velice spokojený.
Bohužel né všichni jezdci můžou mít nejlepší vůz v poli.

1 Like