Vowles vyslal Sainzovi jasný odkaz: Chcem jazdca, ktorý tiež chce byť súčasťou našej cesty | Magazín F1 - F1online.sk

James Vowles strávil pod vedením Tota Wolffa dlhé roky. Aj keď je dnes už šéfom Williamsu, je trochu vtipné, ako verejne sa obaja muži snažia predať svoje projekty. Rakúšan sa svojimi ponukami snaží osloviť Maxa Verstappena, jeho britský náprotivok zas Carlosa Sainza.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163665/vowles-vyslal-sainzovi-jasny-odkaz-chcem-jazdca-ktory-tiez-chce-byt-sucastou-nasej-cesty

Taky dobrá řeč :+1:

1 Like

Nechápem, čo očakáva. Že pre top pilotov je Williams prvá voľba?
Aktuálne je Williams len záchranný čln. Plán mal aj Alpine.

1 Like

Však keď chcú takého jazdca, nech podpíšu Micka. Je ešte stále mladý a verný im bude až za hrob😉.
Skoro jednotkového už majú Alexa, Mick by mohol doniesť skúsenosti so simulatorom Mercedesu.
A aj Toto by bol spokojný a mohol by sa hrdiť, že nakoniec on tomu Schumacherovi predsa len našiel sedačku.
A Volwes by mal u tota Tota očko😋.

S kým podepíše Sainz?

• S Mercedesem
  • S Red Bullem
  • S jiným týmem
  • Se Sauberem-Audi
  • Tak dlouho bude vybírat až na něj nezbude žádné místo

0 účastníci

Vidím že můj hlas má největší sílu. :rofl: :upside_down_face: :crazy_face:

3 Likes

Presne toto napadlo aj mne. Majú skvelého Alexa, ten už tiež nie je najmladší a má skúsenosti. Staval by som tím okolo neho. Predsa len nedá sa čakať že sa budú top jazdci hrnúť do Williamsu. Už to, že majú Alexa je pre Williams super. A Mick by mohol byť dobrá voľba. Bol by tímovým hráčom a poslušnou dvojkou, ktorá má dobré skúsenosti na simulátore. Tam si ho viacerí pochvaľujú. Nedáva mi moc zmysel, aby brali staršieho pilota ako je napr. Bottas. Už by to mali stavať na Alexovi, nie na starších jazdcoch.

Ja si stale myslim ze Sainz pojde do toho RedBullu :smiley: Mam predpoklad, ze jeho tatko na to tlaci cez Ford, nakoniec mozno by to bol pre nich pekny marketing mat oboch “v time”.

len to nie, mladeho schumaka nech si berie wolff do mercedesu, alebo nech si ho umiestni k obchodnemu partnerovi do renaultu.
mlady schumak ma na to robit maximalne 3jku

bud sainza, alebo bottasa. tyto dvaja musia byt pre williams priorita, bottas dokazal, ze je len o trochu pomalsi ako lujzo, obcas bol problem s konzistenciou, ale to pri dvojkach je uplne bezne kedze vzdy sa vsetko toci okolo jednotky a dvojky plati “pomoz si sam aj pan boh ti pomoze, tim na to cas nema, ten sa venuje jednotke” :slight_smile:
a sainz zas dokazal, ze je ± na urovni leclerca, ktory bol zas lepsi ako vettel, ale vettel za zenitom, nie vettel na spici ako v pripade lujzo-bottas
takze ja osobne tychto dvoch povazujem viacmenej za rovnocennych a aspon by sa ukazalo, ze ako na tom je aj albon, lebo objektivne vo williamse nejaku konkurenciu v druhom jazdcovi nemal

ako mozne to je a pre rb aj celkom vyhodne, lebo maxo ak nie v tomto roku, tak v buducom v rb konci a ide do mercedesu. on a hlavne jeho fotrik tomu projektu rbpt neveri
a pre sainza je lepsie 2 rocna zmluva s rb, ako 1 rocna s mercedesom

Tvoja nočna mora Schumacher život máš veľmi jednoduchý

Bottas sa len vozí ako to robil aj v Mercedes…pre tím nedonesie nič nové

donesie toho radovo viac ako mlady schumak

Schumachera na ten simulátor, ale Bottase taky ne. Ten je úplně vyčpělej. Toho Sainze by potřebovali, jednak Carlos je rozhodně zkušený, navíc se bude chtít abnormálně blýsknout, aby si sehnal lepšího fleka. A i Vovlesovi je jasné, jak to je ("Vieme, kde je naše miesto v širšej schéme Formuly 1.“)