Vowles: Sargeant dosiahol svoje maximum a bolo by nefér aj voči nemu, keby pokračoval | Magazín F1 - F1online.sk

Logan Sargeant už nie je pilotom Formuly 1. S najvyššou motoristickou triedou sa rozlúčil potichu a konečné rozhodnutie Williamsu nikoho príliš neprekvapilo. Prekvapujúcejšie už bolo meno jeho nástupcu a tiež úprimnosť, ktorou sa po príchode do Monzy vyzbrojil boss stajne James Vowles.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169530/vowles-sargeant-dosiahol-svoje-maximum-a-bolo-by-nefer-aj-voci-nemu-keby-pokracoval

Co mu Sargeant urobil, ze ho takto musi este dodatocne zhadzovat?

Presne ako u netflixak Stajnerka, co neustale pixoval na Micka. Karma ho dobehla a nakoniec dobehne aj tohto ukecaneho anglana. Nesympaticki ludia.

Vowles je teda mediálně nešetří :smile:

Vowles se toho nebojí, pěkně :grin:
Ale vlastně neříká nic co by nebyla pravda, jen tak dál.

1 Like

Psal jsem to vedle Volwes otázku jezdců nezvládá a tyhle jeho výroky to potvrzují

Dejve já myslel, že už tě tleskání k najímaní platičů přešlo :stuck_out_tongue:

Volwes dosiahol za rok úpadok Wiliamsu

Volwes sa pridal do kategórie Steiner

Podla mna mu neurobil nic, ani si nemyslim ze nieco zle na neho povedal. To len dnes je to “moderne” byt korektny, “nikoho neurazit”, o kazdom iba superlativy. Treba si vsak uvedomit, ze to nie je tak, ze Vowles prisiel do monzy a sadol si pred kameru a zacal hovorit o Sergantovi, ako to robia politici.
Jednoducho novinari sa pytaju a on odpoveda a tento clanok je vycuc k teme Logan Sergant

1 Like

Ludia ho tu budu este chvalit za to, ze randomly zhadzuje jazdcov. Vowles nie je jeden z nas, nie je diskutujuci, ktory si moze napisat co chce a ziaden z jazdcov sa to nedozvie. Jeho slova maju nejake ucinky. Mal by zvazovat, co povie. Toto nie je velmi mudre.

2 Likes

Se mi líbí, jak někteří tomu tleskají, co by se mělo říkat v případě Hama 2011 nebo Maxovi roky, kde neustále boural, hlavně 2018 byl u něho šílenej.
Volwes se mění na toxickýho šéfa, co jen kasíruje jezdce

Ale on Serganta nezhadzoval. Zastaval sa ho praveze ale jednoducho pohar sa naplnil. Vravim zijememv dobe nejakej korektnosti, kedy o ludoch mozes hovorit iba superlativy to preto sa vam zda ze Vowles tu niekoho zhadzuje. Pravdepodobne by sa ta tiez dotklo, keby ti timlider povedal ze nepracujes tak ako ocakava?

Co ste taki precitliveli ludia?

1 Like

“Zijeme v dobe nejakej korektnosti”

Milujem tieto nazory, toto vyhovaranie sa na korektnost. Predpokladam, ze volis Fica, nakolko chces zabranit politickej korektnosti slnieckarov, ze ano?

Je predsa normalne mat nejaku slusnost k jazdcom. Nenadavat na nich, pokial to nema ziaden zmysel.

Podla mna kritizujes len z principu

Zial predpokladas zle. Nie som volic ziadnej zo stran sucasnej vladnej koalicie. Praveze mna bolo casto vidiet v dobrych kaviarniach v BA, ale som sa prave odstahoval do PO, ale aj tu maju dobre kaviarne, asi zalozim Presovsku Kaviaren odkial budeme zosnovat plany na pad vlady. Kazdopadne nepaci sa mi ze v dnesnej dobe “nemozes” povedat ze cisar je nahy. Vidis dokonca tebe vadi, ked to clovek vobec pomenuje (aspon sa to z tvojho komentara tak javi). Strhla sa tu kritika, ze sef timu hodnoti vykony svojho jazdca, niektori ho prirovnavaju k Steinerovi, pritom Vowles sa ho casto zastaval. Ale toto ani nebola kritika na adresu Serganta, skor zhodnotenie vykonov.To snad moze sef vyhodnocovat a potom aj odpovedat k tomu na otazky a odpovedat pravdivo a podla svojho usudku.

2 Likes

Pride mi to od Vowlesa proste pritvrde… a trochu zbytocne. Logana sa dlho zastaval, tak preco mu to teraz povie takto na tvrdo? On sice uz Logana na starosti nema, no jeho samotneho caka dalsia kariera, asi niekde v Amerike. A pocut nieco taketo mu na sebavedomi moc nepride.

Ale to je jedno. Som rad, ako vidis pôsobenie momentalnej vlady a prepac, ze som ta obvinoval z niecoho takeho…

niekoho zbytocne nezhadzovat v mediach nie je nic zrazu moderne. Specialne ked uz dostal ponizujuci vyhadzov po polovici sezony v prospech absolutneho a relativne nevyrazneho novacika.

V pohode. moj brat, ktory zase Fica volil ma vola slnieckar, ale pritom nevolim ano strany ktore Fico so svojou tlupou slnieckari vola.

Ale spat k formule, stale si myslim ze nic take nepovedal, ani Sergantove sebavedomie nalomene nebude, ved ne to profi sportovec, ti casto zlyhania vnimaju ako motivaciu.