Vowles sa v roku 2026 chce dostať do najlepšej štvorky | Magazín F1 - F1online.sk

Ani veľká zmena pravidiel a ďalší rok platnosti rozpočtových stropov nemení nič na tom, že kvartetom najväčších favoritov bude Mercedes, McLaren, Red Bull a Ferrari. Tieto štyri tímy sú však pod čoraz väčším tlakom. Medzi najlepších chce preniknúť niekoľko ďalších tímov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225915/vowles-sa-v-roku-2026-chce-dostat-do-najlepsej-stvorky

Ví že má motor Mercedes a makaj na tom už hodně dlouho, na tom novém monopostu…, tak uvidíme, zda se mu to splní.

Veľké ambície na to, že za sebou majú akurat shakedown :grinning:

ak sa tam dostane, tak max do aprila / maja, kedy zapne naplno aston martin a alonso zacne spanilu jazdu.

ale na ukor koho z aktualnej stvorky by tam mali byt, tak to mi nijak nevychadza :slight_smile:

Kdo kdy zapne je ve hvězdách…

Hlavní testy teprve budou, motor maji skvěle připravený. Doufejme…

Tak s nelegálním motorem …

1 Like

Drzim in palce, pilotov maju dobrych na rozdiel od Aston Martinu, co moze byt vyhoda.

1 Like

To možno majú, ale pri tak rozsiahlej zmene pravidiel má každý km cenu zlata. A nato, že majú stále nejaké problémy sú to celkom veľkohubé vyjadrenia, ktoré sa mu môžu vrátiť ako bumerang.

Strašne by ma pobavilo ak by ich nejako klepli cez prsty ohľadom toho motoru.

1 Like

Ve Ferrari s tím ale podle Leo Turriniho už moc nepočítají:
https://f1sport.auto.cz/clanek/v-maranellu-pry-uz-pocitaji-s-tim-ze-mercedesu-vyssi-kompresni-pomer-projde-pracuji-na-vlastni-kouzelne-ojnici
Což taky nemusí být pravda, ale jiná čerstvější informace zatím není :woman_shrugging:.

Turiniho už neberiem vážne nejakú dobu.

Williams + Vowles zatiaľ známka :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: :-1:t6: A hanba ako svet . :-1:t6:

Tak koho z těch insiderů nebo co to je brát vážně… Myslím, že chybovost mají zhruba stejnou :smile: . Však uvidíme, co z toho nakonec bude.

No to je v podstate pravda. Osobne už sú mi všetky tie informácie u z@dku. Až samotná sezóna nám ukáže čo je vlastne pravda a kto sa snažil akurát tak nalákať ovce. V priebehu minulej sezóny som úplne vypustil všetkých tých super insiderov, pretože tie ich ho/na absolútne neodpovedali realite. Niekedy bolo až úsmevné čo dokázali napísať. Tento rok som sa napríklad dočítal na tureckej fanpage na Xku, že Ferrari pri štarte PU schválne nevytačalo motor, lebo konkurencia dokáže na základe zvuku určiť maximálny výkon, krútiaci moment a podobne :joy:

Já věřím, že Ferrari bude hodně dobré, měli by. Jestli to bude stačit na titul je jiná otázka, ale pořád je to velký tým se všemi možnostmi, tak kdy, když ne teď. Charles by si už taky mohl užít opravdový boj o titul, ne jen pět nebo kolik závodů. Škoda, že nebude přenos z testů příští týden, to mě hodně štve.

Ale informací už budeme mít mnohem více. Možná poběží oficiální LT a různých a hlavně kvalitních videí asi taky bude dostatek.

Já vím… Těšila jsem se, že budu pracovat a k tomu mi jako kulisa poběží testy, a houby. Vyhlásila bych nejradši bojkot, ale nikdo by si toho nevšiml :smile: .

Ale na truc můžeš protestovat třeba pojídáním zákusků, nebo jinými neřestma. Nebo třeba můžeš pohrozit, že až do odvolání nebudeš žehlit. :grin: Do vysílaných testů to snad vydrží každý. :blush:

Ale já jsem chtěla bojkotovat F1, tos mě špatně pochopil :smile: ! No budu si muset počkat ještě týden, co dělat.