Vowles písal Wolffovi o „sakramentsky ohromujúcom“ Antonellim v Spa | Magazín F1 - F1online.sk

Jazdeckú dvojicu tímu Williams utvoria v budúcom roku Alex Albon a Carlos Sainz. Šéf stajne James Vowles sa veľmi usiloval a nakoniec uspel pri naháňaní španielskeho pretekára. Ten dal prednosť stajni z Grove pred Audi a Williams vďaka tomu získa vskutku špičkovú jazdeckú dvojicu. V tíme nakoniec neskončí taliansky mladík Andrea Kimi Antonelli, ktorý bol predmetom diskusií Vowlesa so šéfom Mercedesu Totom Wolffom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167006/vowles-pisal-wolffovi-o-sakramentsky-ohromujucom-antonellim-v-spa

Kimi je reinkarnace Senny.
Od 2007 nejlepší nováček.

Těšíme se. :slightly_smiling_face::+1:

Ale dneska ti ty vtipy jdou :smile:

Keď ty povieš urcite

1 Like

neviem na co williams a mercedes cakaju
williams ma zjavne slabeho jazdca, nema zmysel mu davat dalsiu a dalsiu sancu, proste s tymito autami mu to nejde
mercedes ma mladeho jazdca o ktorom uvazuje, ze mu da buduci rok sedacku priamo v mercedese
pre oba timy je to vyhodna situacia, mercedes si odskusa mladasa a williams zarobi peniaze ktore sa mu hodia kedze plat sainza nebude maly :slight_smile:

Logan má zmluvu do konca sezóny tak neviem o čom točiš

Nieje nad čim rozmyšlať. Hned ako to bude možne preveriť ho treba vo wiliamse aspoň na 3 preteky a buduci rok nech sa učí v Mercedese. A od 2026 nove auto na ktore si budú musiet všetci zvykať a tam može prísť vhod prispôsobivosť mladého jazdca. A

Ty mi musíš vždycky zkazit radost.

1 Like

Díky za důvěru. :slight_smile:

Nie je zač aj nabudúce :wink:

zmluvy v f1 maju vela klauzul ktorymi sa daju zrusit a vzhladom na tom, ze sargeant nemal velku vyjednavaciu poziciu ked podpisoval zmluvu na tento rok tak je vysoky predpoklad, ze tim ma vela moznosti ako predcasne zmluvu ukoncit, hlavne ked podava logan vykony ake podava