Volal som Landa, nech sa stane mojím tímovým kolegom, priznal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Top :joy:

Toto uz neprekonam, vyhral si. :smiley:

2 Likes

To je kto? Lebo by to sedelo na viacerych.

Michal? :tooth:

Puff Diddy. :woman_bald:t6:

Určitě máš na mysli Aston.

image

2 Likes

On sem dal tvoju fotku? Ten moralny etalon, ktory tu dodnes narieka, ze som zverejnil jeho predkus? :tooth: :clown_face:

1 Like

Ty si vazne re.tardovany. :joy:

https://www.pravidla.cz/hledej/?qr=d�cko

Boha to je strasne, dnes uz ma vysoku skolu fakt kazdy, koho ocko ma trochu penazi. A potom sa stazujme na skolstvo.

2 Likes

Jn, i takovej de-b-il Jos má koupenej titul, aby dělal analytika bez znalostí statistiky
anyway

1 Like

Jos má dve štátne univerzity. Neviem ako sa dá kúpiť titul na štátnej, kde je pretlak študentov. :sweat_smile:

Přetlak studentů. No nic, tady už je hotovo :grinning:

1 Like

To je niečo čo na súkromnej Škoda škole nepoznáš, nečudujem sa ti.

v Austine za to tvoje “a nevytlacovat jak prase v Austinu a Mexiku” dostal trest Lando a nie Max, takze vytlacanie ako prasa podla pravidiel. Mozes mat na to nazor aky chces, ale vsetko bolo vykonane v poriadku aj ked ty za to osocujes pilota, lebo v tvojej malej sprostej gebulke to nebolo ok…

1 Like

Tak se koukni na odůvodnění trestu pro Landa v Austinu, to fakt nedostal za to, že ho Max vytlačil.
S tou gebulou už to beru tak, že nemáš na to normálně diskutovat a sám na to trpíš :slightly_smiling_face:

1 Like
  • Situs
  • Puff
  • Bezpáteřníovečka
1 Like

Tak toto som netrafil, ze mukel nema zuby. Myslel som, ze Michal o ne prisiel, ked mu ich niekto vykopol pocas jeho profi fight kariery. :smiley:

1 Like