Volal som Landa, nech sa stane mojím tímovým kolegom, priznal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Delas, jakoby hamilton nejakej respekt mel. Jeho poznavaci znacka je kontakt se zadnim kolem soupere a vytlaceni z trate, staci se podivat do minulosti, co delal Rosbergovi a dalsim, kdyz mel soupere. Jeho aura “cistyho pilota” vznikla jen proto, ze mel 4 roky naprosto dominantni auto a s nikym nebojoval.

3 Likes

Take pekne rano to dnes bolo az kym si sem prisiel a zacal tu kopat do uzivatelov :smile: idylka

4 Likes

2 Likes

Já jsem tu nezačal kopat, zase to máš pomotane v hlavě

1 Like

J škoda, že to nedopadlo.
Bylo by to velmi zajímavé sledovat po všech stránkách.

Je videt koho F1 zajima a kdo se sem chodi hadat, bojovat jako mluvci a obhajci sveho pilota se kterym chodi kazdy tyden na obed, neuveritelne :sweat_smile:

Kazdemu je jasne o co Slimakovi a Red Bullu slo, jeden den nekoho pozvu do tymu a druhy den ho skoro zabiju hned nekolikrat po sobe :snail:

Paralelný vesmír boba… Čo už!

7 Likes

Podle srdíček soudím, že Hellhogra tu už tolerují jen tři uživatelé.
Jeden nemá mozek, druhý nemá zuby a třetí nemá páteř.
Jako v zombie filmu :flushed:.

2 Likes

Ne, toto je Hogrik :smiley: je to zelene a vycerene :smiley:

image

2 Likes

Jednu pecku na ksicht si zasluzis ty. Mozem poprosit situsa aby ti dal kopacku medzi oči co ty nato? :joy: h0nkate si tu ego vy dvaja ale to ze ste pisali o tom ako verstappen nikoho nechce uz nepotvrdis vsak? Klaunik :clown_face::clown_face::joy:

1 Like

Čím víc smajlíků, tím nižší IQ. Krásně to potvrzuješ každým příspěvkem :slightly_smiling_face:

Jojo ty a tvoje IQ odmocnina z 9. A niečo k téme mas? Kde si teraz hrdina ked verstappen povedal nieco uplne opacne ako vy dvaja klaunici :joy: odpovedaj ty buranko :clown_face: nech sa vsetci zasmejeme ešte

Radši to dám pryč, abys neměl zase záchvat

1 Like

Ja som stym v pohode, svoju fotku som tu uz mal, len mi nejak nedoslo preco to sem davas… Aha ty nemas argumenty ako vždy :clown_face::joy: a preco hladas moje fotky po internete? :joy:

1 Like

Já vím, že se za sebe stydíš, za to co tu vyplodíš vždycky. Už tě nebud víc trápit, abys zase neměl mental breakdown a nedostal 3 nebo 4 ban

1 Like

Ja sa hanbim za teba. Je mi az trapne za vsetkych ostatných. :joy: Ufnukane decko škoda :clown_face:

@HellHogr @don.pindulanda

Hosi pozor na skryty infarkt, uz staci ne. …

A pome vsichni… Jsou dny kdy sviiitaaa o neco driiiiv… :notes:

3 Likes

Však tu neustále fňukáš a píšeš, jak děcko jenom ty

1 Like

Jo, Ježek je prostě posedlej, F1 už jaksi nějak nevnímá ale jen to kdo tu píše.

1 Like

Jj, nemá co dělat, tak chodí provokovat, do toho vloží osobní útoky a nakonec se tomu strašně diví, kde je problém.

1 Like