Delas, jakoby hamilton nejakej respekt mel. Jeho poznavaci znacka je kontakt se zadnim kolem soupere a vytlaceni z trate, staci se podivat do minulosti, co delal Rosbergovi a dalsim, kdyz mel soupere. Jeho aura “cistyho pilota” vznikla jen proto, ze mel 4 roky naprosto dominantni auto a s nikym nebojoval.
Take pekne rano to dnes bolo az kym si sem prisiel a zacal tu kopat do uzivatelov idylka
Já jsem tu nezačal kopat, zase to máš pomotane v hlavě
J škoda, že to nedopadlo.
Bylo by to velmi zajímavé sledovat po všech stránkách.
Je videt koho F1 zajima a kdo se sem chodi hadat, bojovat jako mluvci a obhajci sveho pilota se kterym chodi kazdy tyden na obed, neuveritelne
Kazdemu je jasne o co Slimakovi a Red Bullu slo, jeden den nekoho pozvu do tymu a druhy den ho skoro zabiju hned nekolikrat po sobe
Paralelný vesmír boba… Čo už!
Podle srdíček soudím, že Hellhogra tu už tolerují jen tři uživatelé.
Jeden nemá mozek, druhý nemá zuby a třetí nemá páteř.
Jako v zombie filmu .
Ne, toto je Hogrik je to zelene a vycerene
Jednu pecku na ksicht si zasluzis ty. Mozem poprosit situsa aby ti dal kopacku medzi oči co ty nato? h0nkate si tu ego vy dvaja ale to ze ste pisali o tom ako verstappen nikoho nechce uz nepotvrdis vsak? Klaunik
Čím víc smajlíků, tím nižší IQ. Krásně to potvrzuješ každým příspěvkem
Jojo ty a tvoje IQ odmocnina z 9. A niečo k téme mas? Kde si teraz hrdina ked verstappen povedal nieco uplne opacne ako vy dvaja klaunici odpovedaj ty buranko nech sa vsetci zasmejeme ešte
Radši to dám pryč, abys neměl zase záchvat
Ja som stym v pohode, svoju fotku som tu uz mal, len mi nejak nedoslo preco to sem davas… Aha ty nemas argumenty ako vždy a preco hladas moje fotky po internete?
Já vím, že se za sebe stydíš, za to co tu vyplodíš vždycky. Už tě nebud víc trápit, abys zase neměl mental breakdown a nedostal 3 nebo 4 ban
Ja sa hanbim za teba. Je mi az trapne za vsetkych ostatných. Ufnukane decko škoda
Hosi pozor na skryty infarkt, uz staci ne. …
A pome vsichni… Jsou dny kdy sviiitaaa o neco driiiiv…
Však tu neustále fňukáš a píšeš, jak děcko jenom ty
Jo, Ježek je prostě posedlej, F1 už jaksi nějak nevnímá ale jen to kdo tu píše.
Jj, nemá co dělat, tak chodí provokovat, do toho vloží osobní útoky a nakonec se tomu strašně diví, kde je problém.