Vo Forde sú spokojní s Red Bullom: Rokujeme aj s ďalšími partnermi | Magazín F1 - F1online.sk

Mnohých prekvapilo, keď Red Bull oznámil, že pri vývoji svojho prvého motora pre potreby Formuly 1 bude spolupracovať s automobilkou Ford. Je však pravda, že za tie mesiace sme toho o Američanoch veľa nepočuli. O projekte Red Bull Powertrains hovoria takmer výhradne zástupcovia Red Bullu a americká automobilka nemá zatiaľ žiadnu publicitu. Jedno z mála vyjadrení k tejto téme poskytol nedávno riaditeľ Ford Performance Mark Rushbrook.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140024/vo-forde-su-spokojni-s-red-bullom-rokujeme-aj-s-dalsimi-partnermi

Podľa mňa je tam dohoda, že kým je v RB Honda, tak budú mlčať. Myslím, že ani tento rok toho veľa počuť zo strany Fordu nebudeme.

Vyznieva mi z toho to, že Redbull zrejme vlastné motory od roku 2026 nebude prevádzkovať a motorovú jednotku nechá na Forda.

“Fordem tam, vlakem zpátky.” :slight_smile:

1 Like

O Fiatu se říkalo, že je pokažený už v katalogu. :wink:

Ja mam z toho taky pocit, ze Ford nema absolutne ziaden vplyv ani ziadne vedomosti o tom co sa v RBPT deje. Ta spolupraca bude nieco na styl ako s Aston Martin. Ford im do kuchyne nevidi o nic viac ako napr Bybit.

Táta si v 98 kupoval funglovku Fiat Bravo.
V ty době to bylo docela zihadlo.
Když jezdili samý felcky, škodovky a favoriti. :grin:

Já proti Fiatu nic nemám. Třeba 128 z Tuzexu měl pocínovaný výfuk, aby déle vydržel. Šodovacký byl děravý do čtyřech roků.

Fiat by možná dělal dobrá auta, ale designéři tam desítky let jedou na tvrdých drogách.

Skutečně krásný Fiat byl 128 Sport. Od té doby už pouze tuctovky.
fiat-128-sport-coupe_694_1

A vrchol zvěrstva byla Multipla.
Přitom první Multipla byla tak nádherná.

1 Like

image
dnes je na kazdom rohu nejake ohyzdne SUV, Multipla mi uz pripada celkom fajn.

1 Like

Tahle Multipla je krásnější.

It just grew on you

vec vkusu.

1 Like

No promiň. :grin:

Lidi vážně mají divné úchylky.

V tejto špeciálnej úprave Multipla vyzerá dosť nekompromisne. :+1: