Vo Ferrari považovali ďalšie víťazstvo v Le Mans za „nemožné“: Toyota mala prevahu | Magazín F1 - F1online.sk

Kokos, uz sa niektori zobudte. Tak pomaha FIA RedBullu, alebo Ferrari, alebo komu vlastne?? Neviem, ci tu komentuje vacsina ludi, ktora to videla tak par minut, ale vacsina rozhodnuti komisarom trvala niekolko desiatok minut, cast aj cez hodinu. Zjavne nemali dovod sa ponahlat pri takom dlhom a pomalom preteku.

Ferrari malo v zavere nasliapnute na pohodovu vyhru a jedine, co to zamiesalo boli tie dvere. A nebyt chyby Toyoty, tak to vobec takto nemuselo byt, kedze by Ferrari nemohlo setrit palivo.

A uplne najlepsie je, ako niekoho vobec len napadne, ze sukromny zakaznicky team daco mohol umyselne ovplyvnit, ked sa vyvolala ta slow zone… :smiley: Normalne “lepsia” diskusia ako na Zem a vek.

1 Like

Fast lane delia tie dve plné čiary nebol to unsafe release. Ani toyota nedostala ani nikto iný za to. neobmezdil ho výrazne a LMP2 vyšla pred ním

Ok, Davidson o závodění ví míň, než ty :slightly_smiling_face:

Nepoveim keby konšpirovali, že to bolo Ferko AF Corsa okej, ale toto bol úplne random team. To ako keby RBR nabúra a Max vyhrá ta ptm by to bola manipulácia?

Ferrari zarezali v SPA tam bolo FIARI? Zjavne nebolo proste je to závodenie a vždy vyhrá ten čo má aj viac štastia.

Boli tam aj zabery, kolko tam mali komisarov a ludi, co sledovali dianie na trati. Nabuduce dobre vediet, staci jeden Davidson :smiley: Aspon usetria.

2 Likes

V řídícím orgánů může sedět 200 lidí, máš pocit, že se vždy rozhoduje i tak správně? (Je to řečnická otázka)

Viz druhý obrázok Ferrari je na kraji nemá už kam ísť

Viz tretí, keď tuto ideš outside (červená) ptm vychádzaš tam na obrubník (je to aj najprirodzenejšia racing line, keď si skúsiš asseto tam sa to proste pýta) a každý tam tak jazdil
Ale toyota sa rozhodla, že pôjde inside na výjazde ako keby tam žiadne Ferrari není (modrá)

Ešte na prvom obrázku vidíš koľko tam bolo outside priestoru

nie, ze by som chcel rozpitvavat tuto konkretnu situaciu, len by som chcel povedat, ze podla mna Ferrari a zakaznicke timy maju vela spolocneho v tom zmysle, ze ked zakaznicky tim vyhra, Ferrari sa tym chvali na svojom webe a sa mi zda, ze aj v magazine.

takze starosti nie su spolocne, ale vitazstva su spolocne…a pripominam, ze v Daytone vyhral zakaznicky tim Ferrari podporovany tovarnou (co je vlastne aj AF CORSE) a nezachytil som, ze by Ferrari stiahlo svoje oslavne clanky alebo sa nejako vyjadrili k tej dodatocnej penalizacii. (aj ked vitazstvo im oficialne ostalo)

nuz, myslim, ze kontroverzie ohladom kolizii bude viac a viac, prave vdaka BoP a vyrovnanosti timov. Kedysi sa predbiehali opatrne, lebo vedeli, ze ten zavod vyhraju vykonnostou a konzistenciou.

Ferrari AF Corsa je továrenský tím

Ano AF Corsa #83 je zákaznícky tím z veľkou podporou továrne ale bola to obyčajná chyba za ktorú môže aj BMW

Nepozeral som, ale šokovalo ma že deväť áut v lead lap? :open_mouth: Wow.

A Alpine ktorý bol na trati kratšie ako SC