Visa Cash App posilňuje. Tím získal tri inžinierske hviezdy | Magazín F1 - F1online.sk

Niekdajšia Scuderia AlphaTauri, po novom Visa Cash App RB, prichádza s ďalšími novinkami. Po odhalení nového mena, ktoré sa stalo okamžite predmetom protestov a posmeškov, oznámil tím angažovanie troch obrovských posíl na svoje technické oddelenie. V novej budove v Milton Keynes, ktorá sa stane centrom vývoja vynoveného tímu, budú pracovať aj Tim Goss, Alan Permane a Guillaume Cattelani.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141028/visa-cash-app-posilnuje-tim-ziskal-tri-inzinierske-hviezdy

A jejich jediný přítel Sulayem to celé pokryje. :slight_smile:

citis to? uz to silnie, v piatok zacina predstavovacka myslim u Hassu (?) a v pondelok pokracuje Williams :slight_smile:

Ani ne. Dnešek mi to celé znechutil. Těšil jsem se hodně.

Ale k vzhledem k zákulisním změnám začínám mít pocit, kterým směrem to bude směřovat. Stanou se zázraky. :slight_smile:

Jsem z toho opravdu hodně smutnej až si z toho musím jít lehnout.

Tak asi dýl. Čus.

1 Like

To propojení s Redbullem musí v budoucnu skončit. A je minimu věcí lze sdílet, jinak budou zbytečné komedie a zneužíje se toho, ač pravidla budou dodržena. To nebude dělat dobrotu.

tak sa podel o to, ja nemam tusenia (ked ferrari zmenilo cele auto, neviem co cakat, rb ma nezaujima, u mercedesu som na tom tak ako u ferrari, mclaren ma trocha zaujima ale zneistil si ma ty, astony podla mna zacnu tam kde skoncili a zbytok neriesim zatial to si pockam na data)

visacashapp bude druhy najrychlejsi monopost a Ricci s Tsunodom sa budu striedat na podiach :smiley:

1 Like

Budu im robit testovaciu mulu.
Co sa osvedci, to daju do prveho teamu.

Nepřeháněj, ještě by tam mohl jít Masi, a ty to víš :grimacing:

Visa evidentně hodně posiluje.
Asi nebude trvat moc dlouho, než se k McLarenu přidají i další týmy, kterým nebude po chuti, že nakupují díly stejně jako Haas od Ferrari.
A kdo ví, jestli dědici nemají v plánu Visu vytáhnout co nejvíce nahoru, aby vzrostla prodejní cena.

Je zvláštní že tam mohou nastoupit hned.

Perfektné. Ďalšia zábava v nudných vodách F1 longtail. Librety proti domácej VISA karte (teda aplikácii) nepôjde. A Ben si tiež nechce urobiť hanbu, keď si na letisku bude chcieť kúpiť (RB) colu. Zažijeme ešte niekedy nudnú sezónu F1?

Byl jsem se provětrat a už je zase dobře.

Nebudeme dělat unáhlené závěry a počkáme si až na sezónu.
Pak se to vrací jako bumerang.

1 Like

to by bolo fajn, konecne niekto novy na bedni.

1 Like

toto je velmi detinsky pohlad na vec.

1 Like

tu sa to berie jak hotova vec, to iste u Ferrari s Haasom pricom realitu pekne vidiet

1 Like

Jakože Haas jede na sebe a od Ferrari bere díly, jen aby mohli jezdit?

Jo nebuď negativní, visacrashapp bude za RB až od Barcelony

presne tak to je

1 Like