Tady jsem našel jeden dobový článek.
Alonso zablokoval Hamiltona a vyhrál | Sport | Lidovky.cz
Na popud představitelů McLarenu se kontroverzním momentem začali zabývat závodní komisaři.
… asi tak no
Však Ferda podporuje bonzování vůči vlastnímu tymu a jezdci😀
Asi zbytečný se v tom už rýpat, je to daleko komplexnější než Ferda jednostranně vidí, Alonso to prostě jen tak neudělal, že jo. Co Ron udělal za opatření aby si Ham nedělal co chce? Jo už vím, rozdělili boxy
Měl si slabší mentální chvilky nebo ano? Dle toho co si tu dokazal vyprodukovat si to nedokážu jinak vysvětlit
nedokazes odpovedat na otazku ci si mal alebo nemal ban?
Tak ty nedokážeš ani reagovat na to, co reálně člověk píše a ty po někom chceš odpovědi na tvoje otázky? A btw co je podle tebe nedávno, jak si psal, že jsem tu měl nedávno ban?
Na otazky, na ktore sa mu nepaci odpoved, nebude odpovedat, hoci sam pravdu vie a vyhybanim sa odpovedi ju len dokazuje.
Bude sa snazit menit temu a urazat (a este aj to prebera hlasky od inych, “mentalne …”)
Ok, chapeme, že údajně jsi tu jen, když cestujete (proto tu smrdíš 96h za sebou), ale nemusíš o sobě psát ve třetí osobě, aby ses dělal zajímavým. Stačí těch tvých 6 účtů
Jednoducha otazka - mal si docasny ban alebo si nemal docasny ban? Odpoved: ano mal som docasny ban/nie nemal som docasny ban
Takto je to správne, ale bezchrbtový patkaň to samozrejm nikdy nenapíše a neprizná.
Ano ježku, měl jsem 30 dní ban v roce 2023. Během té doby jsem tu nevytvořil žádný náhradní účet a neotravoval tu lidem život, ale to budeš ignorovat, aby si vlastně řekl, že Josovo chování tady je úplně normální
Na to som sa nepytal co si nerobil, to je tvoja vec.
Ale diky za uprimnost.
Pěkný den
To nesmíš psát, na to se tě neptali, to se nehodí totiž do krámu
Podatatne je, ze sa to hodilo do kramu chromozomovi, preto to tam zamerne napisal.
Napisal a cakal kym ho Shitner pride pohonit (ako to oni zvyknu):
Teraz uz je snad dobre, Honzi je pohoneny a bude kludny do zajtra.
Skôr si mu mal odporučiť, aby si už konečne našiel priateľa, lebo stále len o tom honení píše. Alebo keby ho aspoň jeho verný sugardaddy pohonil, tak by nemal také tlaky a nebol by taký priečny a agresívny.
Ne, podstatný je, že tu Jos má 6 účtů a smrdí tu furt, přitom ostatním píše, jak nemají zivot a furt tu jsou. Chápu, že u vás sebereflexe neexistuje, ale že jste až tak vypatlaní?
Pozri si kto ma na tomto fore najviac prispevkov a potom prid rozdavat mudra, kto tu ako dlho smrdi a aky ma zivot. A kludne sem mozes ten screenshot tabulky prilozit.
Já vím, že máš IQ houpacího koně, ale asi bys mohl vědět, že když Jos má 5 účtů, tak se to neukáže pod jediným, jako ukazatel