Villeneuve varuje: Neweyho autá nie sú pre priemerných jazdcov | Magazín F1 - F1online.sk

Krátko po oznámení prestupu Adriana Neweyho do Aston Martinu sa na internete objavil vtip: „Adrian Newey chce skutočnú výzvu. Vie, že keď urobí majstra sveta z Lanca Strolla, definitívne tým vyrieši večnú otázku, či je to jazdec, alebo auto.“ Nuž, Lawrenca Stroll chce, aby sa jeho syn stal majstrom sveta, ale ani Adrian Newey nie je zárukou, že sa tak stane, na čo počas víkendu v Baku upozornil aj Jacques Villeneuve.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/171212/villeneuve-varuje-neweyho-auta-nie-su-pre-priemernych-jazdcov

Cize Alonso a Stroll budu mat problem. Ak chce Aston Martin pomyslat na vyhru, tak musi jednoznacne vymenit jazdecku dvojicu. Alonso je davno za zenitom, takpovediac prvy silnejsi kolega aj to novacik s nim vytrel podlahu. Stroll taktiez nic moc. Niekto ako Verstappen by im urcite mohol pomoct. Lebo pre tuto jazdecku dvojicu nebude stacit ani raketoplan.

Strolla bych ještě neodepisoval, ten má alespoň zatím mírně vzestupnou výkonnostní křivku.
Ale Alonsovo křivka je plochá, jako křivka Hogrovo a Situsovo mozkové aktivity.

Tak proto teď RB jezdí okolo 4-6 místa… už to chápu. :slight_smile:

2 Likes

Tak preto má Max 3 tituly a teraz stále vedie šampionát. :slight_smile:

Čistá fantázia táto vaša frustrácia a nenávisť. :joy:

3 Likes

Prial by som si, aby Fernando mal dostatok casu na plnu moznost tazit z Adrianovych skusenosti, aby mohol dokazat, ako velmi sa mylis.

1 Like

Za posledne tyzdne si tu pekne zdegeneroval a zacal pisat sr@cky. Pripajas sa definitivne k alzakom?

6 Likes

Proč já? Villeneuve řekl, že Neweyho auta nejsou pro průměrné.
Vyhrává RB momentálně? Nevyhrává. Takže z jeho slov pramení, že má RB průměrné jezdce.
Já to nevymyslel. :slight_smile:

3 Likes

To zdaleka nie je v jeho pripade zalezitost poslednych tyzdnov.

3 Likes

Už 11 let času měl a jediné co objektivně dokázal je, že vytvořil rekord v neschopnosti alespoň jednou třeba náhodně vyhrát.
I takový Maldonado když dostal jedinkrát v životě šanci, tak Alonsa rozdrtil a vyhrál :grinning:.

Ty to tak mozes vidiet, to je v poriadku, ja mam vsak na to iny nazor.

1 Like

Ten závod jsem viděl a moc dobře si pamatuji, jak Maldonado s bídným Williamsem zostudil absolutně neschopného Alonsa ve Ferrari.
Tak se pozná jezdec, když dostane šanci, tak ji beze zbytku využije.
Alonso je zoufalec beze zbytku už jedenáct let v kuse.

Ja ale nehovorim o tom konkretnom zavode, ale o celej Fernandovej kariere.

1 Like

Vždyť já taky, tenkrát ještě prohrával s Maldonadem, to by se ještě dalo omluvit, teď ale už prohrává s klukem, co ještě nemá ani řidičák a nejnověji dokonce i s tenistou.

Neweyho monoposty nejsou průměrný. Jsou vždy velmi rychlé, někdy nejrychlejší, někdy mezi top 3. Jenže piloti RBR to dokážou využívat, jen když mají nejrychlejší, jinak je to, jako Monza 24

1 Like