Mne žiaden faktor nechýba!
Lebo iba prístup Senna, Schumacher, Verstappen nemusí byť jediný dobrý.
Majstrom sveta boli aj Lauda, Prost či Haakinen alebo Hamilton. Ktorých ja nemám zafixovaných ako zbytočne agresívnych ( poukazujem na zbytočne).
Russell je agresívny veľmi vyvážene len keď potrebuje, ale to neznamená ,že je to zle. A nie je to typ veľkých a šialených manévrov, ale ubráni sa/ predbehne. Možno inak ako Max, ale to je uplne ok.
Ak je dnes nejaká jazdecká zostava prototyp dňa a noci z pohľadu štýlov, tak je to práve Mercedes.
Oni sú obaja iní, ale keď obídu to kolo rovnako rýchlo nepýtam sa ktorý z nich k tomu ako pristúpil.
Mne je sympatický aj Georgov premyslený prístup aj Kimiho dám to na srdiečko. Lebo je to každého individuálny prístup k veci, to čo ich definuje a akí sú. Obe ma bavia svojim spôsobom. Aj keď jasné, že Kimi má skôr zdvihne zo stoličky, lebo je to na oko možno krajšie a ľúbivejšie. Ale u Georga sa zase menej bojim, lebo viem že na to ide s rozumom a zvládne ten manéver. A je to tak v poriadku.
Prečo sral Prost Sennu? Lebo ho dokázal poraziť aj bez toho aby sa bol ochotný prizabiť, častokrát čisté rozumom a konzistenciou. Nebol asi rýchlejší, ale v mnohých chvíľach bol lepší pilot. ( A to som skôr Team Senna ako Prost)
A osobne si myslím, že P2 v Tom aute je z kategórie zahviezdil som. Navyše titul sa dá v súčasnej situácii vyhrať aj konzistentnými výkonmi.