a presne v takych situaciach sa ukaze sila osobnosti
Rozhazovat kolem sebe medialni srapnely, je tohle vsechno co Villeneueve na stara kolena ma, jeho otec by se za nej stydel
co by bolo keby vsak
2023 aj ked som pozabudol na Sergia Pereza lebo aj ten jazdi v superaute. Nic to na tom nemeni ze LH skoncil najlepsie zo vsetkych ostatnych pilotov hned za jazdcami suvereneho RB. A to jasne naznacuje ze LH neni za zenitom
dobre, tak teda obaja suhlasime, ze tvoj prispevok bol mylny
kludne, ale stale sme pri tom, ze pri 6-nasobnom majstrovi ocakavam, ze svojich kolegov s teamu zajazdi. To, ze ich zajazdit nevie (vid button a russel), dost silno nastrbuje jeho auru super skveleho jazdca.
Takze ano, Villeneuve to tentokrat vynimocne trafil
Viacmenej mozme zobrat do uvahy par faktorov a to:
Russell je mlady a ide naplno lebo sa musi za kazdu cenu ukazat popri Hamiltonovi.
Mercedes uz 3rok nema auto na titul, tym padom tam Hamilton nemusi skakat 3m.
Rosberg bol technicky aj rychlostne na tom velmi dobre, to povedal aj sam Schumi. A to je REALITA.
A dalsia vec, Russell este neni na Hamiltonovej urovni a to ani zdaleka. Zatial nebol pod tlakom, tak ako minuly rok ked mali utocit na prve priecky po stihacej jazde s Hamiltonom. A co sa stalo ? Russell to zapichol do muru… Ejzleje pochvalil Russella ze ako rychlo stiahol tych 2pred sebou, ale zabudol na to ze Hamilton stiahol este aj Russella 5s ked na neho stratil pri dvojitom pitstope…
Keby mal mercedes monopost na boj o titul, Russ by to neustal. Ale to sa uz nedozvieme, Ham je uz hlavou vo ferrari. No aj napriek tomu si nemyslim, ze prve 2VC znamenaju nejaku dominanciu Russella… A ak pridu nejake novinky, automaticky ich bude dostavat prave on.
Cize ked ma 6titulov, musi kazdu sezonu porazit timovych kolegov ? Verstapen ide na 4titul a tiez neporazil na body vsetkych timovych kolegov a to nemal vedla seba ani majstrov sveta, ako Hamilton.
Tak co tu splietas stale Buttona, ktory je majster sveta. Aj ten titul 2016 mal Nico stastie ze nebol este jeden zavod v sezone, tak ako Ver v 2021 a tak isto rok 2007…
Hamilton uz mohol mat 10titulov a mohol sa valat na dochodku. Bottas ked jazdil vo Will bol velmi dobry a chvalili ho a ked prehra s Hamiltonom uz je to podpriemerny jazdec To asi ten Hamilton bol skor nadpriemerny, tak ako momentalne Ver…
Ale pri dominancii mercedesu sme mohli aspon vidiet oboch pilotov bojovat o 1-2priecku… Teraz ? Perez mava problemy s jazdcami ferrari, mercedesu a mcl…
Tu aspon pekne vidno, ze v medaku dostavali obaja rovnako, v RB mi to tak zatial nepride… Lebo ani Perez neni zly jazdec a napriek tomu ma v dominantnom monoposte problemy bojovat o 2priecky za Verstapenom.
no, nie ze Rusell neni na urovni Hamiltona. Podla tejto sezony to vyzera, ze Hamilton, este neni ani na urovni Russella
Cize ked ma 6titulov, musi kazdu sezonu porazit timovych kolegov ?
Samozrejme, ze nemusi. Musi sa len slusne spravat a neklamat (co teda Lujzikovi moc nejde)
Ja len hovorim, ze sila jazdca sa da posudzovat podla toho ako si pocinal voci teamovym kolegom. A pri 6nasobnom uz mam nejake ocakavania. A o tom som pisal. Takze ma zmysel spomenut aj toho Buttona.
Nie, suhlasis ty ze si trepol blbost ze je Hamilton za zenitom
na zaklade tvojho mylneho prispevku ? To mi nejak nevychadza
Podla tejto sezony ? tak ty riadne bavis… tak si spravme z predoslych 2rocnikov z 2VC resume na cely rocnik a tym padom vedie Hamilton nad Russ 2:0
Tragedia…
Ked vidis ze ten monopsot straca aj na ferrari, tak co chces ocakavat ? Niekto ako Russell sa pachti za kazdym bodikom, Ham je tato sezona uz mozno u prdele… Nic to nemeni na tom, ze keby bojovali o titul a su pod tlakom, jazdil 100% lepsie ako Russell.
Iba blbec moze povedat o niekom ze je za zenitom ked skonci na tretej priecke hned za suverene najlepsim timom poslednych rokov. Aj keby jazdil v porovnatelne dobrom aute ako prvy dvaja jazdci a skonci na tretom mieste tak je stupidne povedat ze je za zenitom . Ak je jazdec na tretej priecke z 20 jazdcov tak potom co su ostatny jazdci ktory sa nedostali na stupne vitazov? Co su jazdci ako Alonzo , Leclerc a dalsi ?
samozrejme, ze sa neda posudzovat sezona podla 2 pretekov. to bola ironia.
No ja neviem, keby mali auto, keby bojovali o titul, keby, keby …
Ja momentalne vidim, ze ma problemy aj s Russellom
V prvom rade, ja som s tebou husy nepasol, tak laskavo pejorativne vyrazy vynechaj.
A teraz k teme. Vek sa neda precurat, to sa podpise na kazdom. Na pilotoch F1 nevynimajuc. Podla mna Hamilton uz nevie podat take vykony ako podaval povedzme v 2008. Takze za zenitom.
A v 2023 mercedes kara bola na tom rozhodne lepsie ako Alonsov aston martin, takze tazko porovnavat.
To sme videli aj v australii… Rus ani nebojoval o titul a spravil chybu, tak ako pred rokom… Je este mlady a celu sezonu by neustal pod tlakom… Na Hamiltona este nevyzrel.
2023 mal Aston Martin prvu polku sezony lepsie auto ako Mercedes a aj to bolo vidiet na vysledkoch Fernanda Alonza . Potom uz zacali zaostavat. Ak by bol LH za zenitom tak by sa prepadol vysledkovo moc dole a pokial viem tak LH porazil vsetkych okrem suverenych RB. Takze ako som pisal horevissie kazdy kdo tvrdi ze je LH za zenitom tak musi byt blbec lebo to v ziadnom pripade neni pravda a je mi jedno kdo to povie alebo napise . Nie je to postavene na ziadnych pravdivych zakladoch.
Ak to podmienujes vekom tak my potom vysvetli ako je mozne ze posledne podujatie Relly Dakar vyhral Carlos Sainz senior vo veku 62 rokov ? Vek je len cislo a je to hlavne o psychike , kondicii , skusenostiach a nie o veku
Rozvaha a zbytečné neplýtvání energií starších jezdců je ve vytrvalostních závodech výhodou.
Skusenosti su na nezaplatenie.